Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 20:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 jízda bez stk 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: jízda bez stk
je to jak píšeš miloši aby ti ty papíry sebrali musí to auto přímo ohrožovat ůčastníky silnilničního provozu a ted je to o tom na jakýho dobráka v uniformě narazíš a na jakou stk tě odešlou :?: u novýho auta jak píšeš to asi problém nebude ale u třeba 5ti letýho auta kterým se jen jezdí na servis se kašle víme jak to bejvá se určitě něco najde a stačí dle mě jediná závada typu C a policista si na tobě smlsne s plnou parádou a já se ptám má to cenu riskovat :?: :?: :?:
já sem na stk čku poměrně často a vím svý když se chce i nový auto má velkej problém :roll: :D

16.3.13, 14:32
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: jízda bez stk
i o tý cečkový závadě bych pochyboval třeba ojetá pneu na 1 mm koho tím ohrozím přímo nevím, mohu jezdit na holých gumách celý den po strážnici a nikdo se nebude cítit ohrožen,

nebo třícentimetrová prasklina čelního skla, si taky nedovedu přesdstavit jak tím někoho přímo ohrozím,

dobrá cečková závada je že brzdy sice brzdí ale destička nebrdí celou plochou na kotouči je orezlé místo tak nevím jak bych i touto závadou někoho přímo ohrozit, jdyž brzdy projdou válcema

ten zákon je prostě nesmysl holý věta rozvitá :oops:

16.3.13, 14:57
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2