Autor |
Zpráva |
Desperado
|
ukazatel teploty favorit
Zdravím, nevíte někdo prosím, pod jakým úhlem má být ručička na teplotu chl. kapaliny ve vypnutým stavu? Předělával sem totiž budíky na vzhled 93+, vždycky sem prohodil jen podklad a ručičku, u tacha, otáčkoměru i ukazatele paliva sem si to nejdřív poznačil a ukazujou i dobře, ale prostě tady ted budík sem nějak odbyl a kecá, tak poraďte někdo prosím
_________________ Škoda Favorit 136LS
|
5.8.12, 10:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Re: ukazatel teploty favorit
Já mám už novější typ budíků a ručičku mám ve vypnutém stavu asi 3mm pod spodní čárku. Nebo nevím jak to popsat.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.8.12, 12:37 |
|
|
Lamač
|
Ja to mám nastavené tak,že pri hranici s červeným poľom sa mi zopne sahara.A červené pole sa rozsvieti.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
5.8.12, 20:03 |
|
|
pali658
|
ja by som tiež mal jednu otázočku, pravdepodobne ked som do toho babral tiež som si nepoznačil 0 polohu ručičky, prikladám aj fotku, ale pokazila sa mi aj na palivomeri.. viete mi niekto poradiť, odmerať aká je nulová poloha? ďakujem Teplomer Palivomer
_________________ Škoda Favorit SilverLine 4okW 1.3BMM 1994 Škoda Fabia EASY 47kW 1.2HTP 2003 __________________________________________ VAG COM 10.6.4 HEX CAN Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom čo robíme, nie na tom či nás niekto vidí.(M.T.Cicero)
|
2.4.13, 10:08 |
|
|
CrazyMan
|
u paliva natankuj plnou a vraž ji na horní čárku a u teploty to nech zahřát na provozní teplotu a vraž ji doprostřed a máš vystaráno
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
2.4.13, 10:27 |
|
|
pali658
|
s tym teplomerom som aj ja tak rozmyslal, ale plnu natankovat? to mam vykradnut banku? kamarat mi este poradil ze mam vybrat plavak a podla plavaka nastavit max min a stred..
_________________ Škoda Favorit SilverLine 4okW 1.3BMM 1994 Škoda Fabia EASY 47kW 1.2HTP 2003 __________________________________________ VAG COM 10.6.4 HEX CAN Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom čo robíme, nie na tom či nás niekto vidí.(M.T.Cicero)
|
2.4.13, 19:09 |
|
|
CrazyMan
|
a nebo to vyjezdit tak až to zdechne a píchnout ji na spodní čárku... marija přemyšlejte koulemi a ne hlavou
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
2.4.13, 19:11 |
|
|
varok
|
To jsi teď napsal blbost. Normální je, že při vypnutém klíčku je ručička hodně pod spodní čárkou. Při chodu motoru může být na palivoměru i teploměru taky ručička pod spodní čárkou. Mě to taky tak dělá a myslím si, že budíky jsou v cajku. Prostě třeba teploměr než vyleze teplota alespoň na 40°C je ručička kousek pod spodní čárkou, asi 2 mm. U palivoměru taky. Kolikrát si myslím, že už mám prázdnou nádrž, protože ručička je na konci červeného políčka, ale chcípne to, až je asi 2mm pod minimem. Naštěstí se mi to nikdy v provozu nestalo, jen při pokusech.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.4.13, 19:24 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
palivomer ma 0 > 300 ohmu, takze pokud pichne misto plovaku kabliky naprimo ma plnou nadrz, kdyz da 150 ma pulku a u 300 je na nule, otazka 10 minut a 3 kc v elektroprodejne
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
2.4.13, 19:28 |
|
|
pali658
|
takze mam kupit 300ohmovy odpor a pichnut to medzi kabliky na plovaku ? tak povediac napriamo? teplotu spravim tak ze to pichnem na VAG a si zistim teplotu podla cidla a budik uz nastavim, len ten palivomer no, 21lucas dufam ze som ta dobre pochopil
|
2.4.13, 20:20 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
nejdriv skus jen ty 2 tenci kabely spojit naprimo, palivomer by mel vyskocit uplne nahoru viz testovani LPG palivomeru > viewtopic.php?f=19&t=27764&start=105
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
2.4.13, 20:26 |
|
|
pali658
|
dobre skusim, dakujem zajtra sa na to mrknem
|
2.4.13, 20:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|