zdravím pánové potřeboval bych poradit jak vyměnit zadní ložisko u octávky a co je k tomu všechno potřeba díky
15.4.13, 20:36
Reklama
Reklama
slovacek.milos
Mistr mechanik
Re: výměna zadního ložiska u octavie 2
máš to už vyměněno????
4.5.13, 18:02
john.05
čau miloši zatím ještě ne
6.5.13, 20:32
slovacek.milos
Mistr mechanik
tam ložisko není přešrouuješ celý náboj mají se dávat nové šrouby a 2OO Nm + 18O stupnů nebo dorvat na kref
vcelku jednoduchá práce lořisko dej fag skf nebo něco podobného jinak se problém vrátí, kolo vyvážit!!
7.5.13, 05:40
john.05
díval jsem se na to a když jsem oddělal tu středovou krytku tak tam je torx takže ten vyšrubovat a ze zadu jsou 4 šruby ?
7.5.13, 13:45
slovacek.milos
Mistr mechanik
jo, nej si dej pozor at je neprotočíš pokud to nebude ono musíš ten náboj kde je povolovaný šroub nahřát
12.5.13, 10:11
john.05
miloši prosimtě jaký je potřeba torx velikost na povolení brzdového třmenu a jaké 4 šruby zezadu myslels já jsem odšrouboval akorát ten velký středový torx ze předu a náboj už je volný akorát ho nemožu dostat ven protože mě drží kotouč ve třmenu tak mosím vyšrubovat celý třmen ale nemám doma takový torx tak ho mosím napřed nekde sehnat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků