Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 15:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 fávo 1.3 stříkačka 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: fávo 1.3 stříkačka
A že někdo není mechanik, nebo tomu nerozumí je hned debil ?
Sory, ale chybama se člověk učí 8)

17.4.13, 18:56
Pspvek Reklama

to se dá propít za jeden večer...
když nejsi mechanik a nerozumíš tomu tak nepochybuj o věcech co ti radí zkušený mechanik. A hlavně se snaž si něco dostudovat, bez toho to nejde. Nebo teda jde, ale za prachy v servisu.

17.4.13, 18:58

Viditelne diskuze nikam nevede, nikdo te neurazi, ale jestli chces opravovat auto nemusis se nic ucit, to musis pohcopit a vedet jak cele auto vubec funguje, z tvych prispevky to patrne nevis, pokud se se tim chces zabyvat tak doporucuju hledat, cist a cist, ale ne blaboly a diskuze na netu, kde si stejne kazdej pise co chce, chces se vrtat ve facku tak si kup nejakou dobrou knizku a opravach tohohle vozu, zjisti co kde v aute je a k cemu slouzi, tim budes mit myslim vyreseno pulku problemu, kdyz reknes me to skube, nikdo ti tu neodpovi cim to je, musis na to stejne prijit sam a nebo to nekomu sverit a tim to mas bez starosti a studovani, ale mas to hned.....trochu popremyslej :wink:

18.4.13, 21:04
Profil ICQ

Založil jsem toto téma, abych aspoň věděl čím mám začít, nebo čím by to mohlo být. Kdyby se opravy prováděli Vašími způsoby, tak fora jsou k ničemu a že někdo na to nemám čas ani peníze očividně nikdo netuší. Každý je v něčem odborník a jak je vidět, můj koníček to není. Povyšování způsobem Já Já jsem borec a ty si debil opravdu nesnášim :!:

19.4.13, 09:38

Ja sem nit takoveho ale nepsal a rozhodne sem te nechtel nejak urazit, ptas se na dva problemy, pokud koukam znova do prvniho prispevku, pokud jde nejaky nezdravy zvuk s prevodovky, nesou visi to nijak s problemem s motorem a problem s motorem je nejlepe resit diagnostikou, takhle budes dost tapat, ja bych zacal svickama, kabelama, vicko rozdelovace, palec, vse treba promerit, proste nejdriv zapalovani, pokud nepomuze tak tlak paliva, teplotni cidlo vzadu na sani, ten halluv snimac, to muze byt hodne veci, ale tohle vse vidis prave na diagnostice, kolik to ukazuje a kdy a tak, bez toho se tezko hleda problem v motoru

19.4.13, 21:26
Profil ICQ

CrazyMan píše:
jestli něco rachotí v převodovce a při sešlápnutí spojky to přestane tak je to ložisko spojky

Ne, ložisko spojky se točí naopak jen při sešlápnutém pedálu spojky. To co v té převodovce rachotí je přítlačný kroužek synchronu pátého rychlostního stupně a není to nebezpečná závada.

19.4.13, 22:09

Ložisko sa tam točí stále.

http://www.sptech.sk/

20.4.13, 07:53
Profil Zobrazit autorovy stránky

Jiri, to nebylo myšleno proti tobě :D
Začal jsem kontrolovat všechny připojení a nic odpojené není. Svíčky, zapalovací kabely, palec i rozdělovač jsou cca půl roku nové. Tak tedy ted mi nezbývá nic jiného než zajet do servisu. Myslel jsem, že to bude nějaká kravina (možná bude).
Jinak to rachocení přišlo najednou s touto závadou. občas to střelí i v katu (je tam asi malá dírka) .
Ovšem dík za rady :D

20.4.13, 11:39
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2