|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Jízda na čistič brzd Škoda Favorit
Autor |
Zpráva |
Fojttmutt
|
Jízda na čistič brzd Škoda Favorit
Zdravím, neměl jsem palivo a tak jsem do favorita nalil 5L čističu na brzdy. Auto jelo, dost špatně startovalo, ladil jsem ventili - seřizoval a při jízdě při prošlápnutí plynu auto, né že by klapalo, jakože velké vůle ventilů, ale spíš malé mě přišlo, moc to netáhlo, ale jelo to docela v pohodě. tak jsem si myslel, že jsem blbě sežídil ventili. Po vyježdění čističe jsem nalil 5L čistýho naturalu 95 a auto jede bez klapání nebo rezonance nebo jak to nazvat, prostě v pohodě. Motor reaguje okamžitě na plyn, jako kdybych jel jiným autem se vstřikováním. Je to karbec, klasickej Jikov .. Řekl bych, že ten čistič měl moc bohatou směs. Jaké jsou vaše názory ? děkan
_________________ Forman 135 LSe ¨92.rv 5 , 5 - 6 , 5 L/100km max. 160km/h Forman 135 L ¨´¨ 92.rv 6 , 5 - 7 , 5 L/100km max. 175km/h Favorit LPG 136 L 90.rv 7 , 0 - 9 , 5 L/100km max. 165km/h
|
21.4.13, 11:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: Jízda na čistič brzd Škoda Favorit
řekl bych že to mělo moc nízký OČ a proto ten klepec...co se týče bohatosti, asi taky nebyla ideální, záleží na složení čističe ale je jasné, že při jeho spalování bude stechiometrický poměr úplně jinak.
btw to se ti muselo hodně vyplatit, moc čističů co stojí míň jak 35kč/litr jsem nepotkal...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
21.4.13, 11:08 |
|
|
varok
|
Však ty čističe jsou asi něco jako technický benzín. Zkus tam nalít tedy technický benzín a uvidíš. Taky se mu to moc nebude líbit. Favorit už není Wartburg nebo Trabant, které jezdili i na slivovici a buh ví co ještě. I když to má ještě karbec, tak zapalování už tam je elektronické, předstih je nastaven na určité octanové číslo paliva.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
21.4.13, 12:49 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ja kdysi jel se 120kou na benzinovej cistic a pod 1500ot to chcipalo. Byla s tim radost jet. Ale ta vune! To byla parada. Jak kdyz se zapali Iron.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
21.4.13, 15:53 |
|
|
ventYl
|
dafuq?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
22.4.13, 07:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="varok"]Však ty čističe jsou asi něco jako technický benzín. Zkus tam nalít tedy technický benzín a uvidíš. Taky se mu to moc nebude líbit. naše vláda český technický benzín prakticky zlikvodovala je fakt jak píšeš moc nejezdil, ale ten co se na černo dováží jede super + vif a paráda
|
22.4.13, 08:22 |
|
|
darklord
|
a to si sa chcel pochvalit alebo co?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
22.4.13, 15:43 |
|
|
varok
|
Taky jsem si všiml už dávno, že klasický technický benzín co se těď prodává už ani nesmrdí jako technický benzín, ale má takový zvláštní smrad.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
22.4.13, 18:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
někdy ani není čirý je do žluta a dávno už nesmrdí jak český techničák, na plnou hubu to řekl jednou kalousek, je jednoduché zavést daně ale výrobek se pak stane nekonkurenceschopným zanikne a daně není z čeho vybírat, dřív ho kupoval kde kdo dneska ho v žádné drobné firmě nenajdeš
|
22.4.13, 20:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|