Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 23:16

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Opet pravostranne rizeni 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Opet pravostranne rizeni
Porad se mi nedari ty svetla, neni tu nekdo kdo prodava autodily, zkusit nejakeho dodavatele kdo by mel jenom skla, to auto se delalo do roku 96....to neni zas az takovej veteran :)

11.5.13, 11:02
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Jarda S. píše:
já dělal dovoz motorky co se v čr vůbec neprodávala, a stačil mi vytištěnej papír ze kterýho si to na stk dopsali, ale zase motorka tam nemá tolik údajů co auto :lol:

tobylo asi hoodně dávno, u nás borci natahali kontejner motorek a čtyřkolek a nepřihlásili nic narazili na homologace pro EU

já zas tak řešil v zimě dovoz motorky z kanady která zde jezdí ale homologaci má špatnou, tak jedině u nás sehnat papíry :cry:

12.5.13, 08:33
Dřevák na focení, neumí ostřit

no ta moje byla z německa a v německu homologaci měla, když sem psal dovozci značky do čr tak se mi vysmál že homologační listy na tenhle model nikdy neviděl :lol: a stejně sem přihlásil

12.5.13, 11:06
Profil ICQ
Mistr mechanik

tak pohyb po EU je takový že máš techničák který je odhlášený v německu a můžeš přihlásit v kterémkoliv státě EU zas podle techničáku maximálně trefíš na debila stk který si vynucuje všimné, nějaké doložení blbostí je buzerace :oops:

něco podobného mi předváděl buzerant na stk nyní povýšil tak buzeruje stkáčka když si vyložil slovo zaslepit což je dát ucpávku jako zavařit nenávratně a tudíž zpětná přestavba není pro nezvratnou úpravu karoserie možná a tak si vesele těžce vydělával

unikártní blbec http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 0616,d.bGE

12.5.13, 11:35
Junior TW team

Známý koupil jedno anglické auto, dotáhl ho z USA(volant v levo), tady ho opraví, odveze do Německa, kde dostane DE doklady a pak auto vyveze do ČR, kde to pak může přihlásit na CZ doklady, bude to dovoz z EU, úplně směšné, přímo v ČR to přihlásit nejde, v DE jde :sick:

12.5.13, 14:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Ja co vim a co uz sem naspal ze zacatku tohoto tematu tak by s prihlasenim nemel byt problem, pokud vymenim svetla, ty udaje TP je dalsi vec, ta by vadit mohla ale nemusela, kazdopadne radeji si TP doplnim kdyz je to mozne, chybi mi uz jen hlucnost pri stojicim, pri zvysenych a za jizdy, ale to uz sem teda snad prohledal celej internet a nevim dke to najit :wink: ale ty svetla nevim, ty proste potreba jsou :wink:

jinak vite nekdo presne jak je to s temi veteranskymi, co vim musi to byt starsi 30ti let coz neni, jen 26, jak to cele probiha, ci sem slysel musim byt snad v nejakem klubu, a kazdy rok nejake testace, vite nekdo presne jak probiha to prihasovani na veterany a jaky podminky bych musel splnovat, bylo by to levnejsi nez normalne...a nechce semi cekat 4roky

12.5.13, 19:30
Profil ICQ
Mistr mechanik

bud to někdo umí předělat na levostrané řízení i přihlásit, a de to,

nebo pokud si to majitel dovoze tak to de jen se světlama s podmínkou že nesmí prodat :oops:

12.5.13, 19:52

vsak jo, ja jsem majitel, zapsan v anglickem TP, uz tri roky a prodavat nehodlam :D akorat ted premejslim, prodat to nechci, ale jinak neni nejaka podminka ze to muzu ridit jen ja...? kdyz nas chytnou a bude ridit bracha...stane se neco? v anglii to tak v pojisteni je, kdo je napsan v pojistce ten musi ridit, pokud ridi nekdo kdo v pojisteni neni tak jede bez pojistky a auto mu na miste zabavi, vyzkouseno :D v CR to ale je jedno muzu auto pujcit komu chci ...akorat nevim v tomhle pripade...ale doufam teda ze to nevadi, to by me sralo co kdybych se chtel nekde vytahnou, to se nebudu moct ani napit, aby me pak nekdo odvezl domu :lol:

12.5.13, 22:00
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4