Autor |
Zpráva |
rudiik
|
Identifikace tažného
Zdravím všechny! Snažím se sehnat ke krátké feldě chybějící kouli (a excentr) tažného, ale nejdřív potřebuji identifikovat co přesně to je za typ. Bohužel štítek u tažného je již totálně nečitelný, papíry se mi také nikde nepodařilo najít a ve velkém TP je jen výrobní číslo, ale ne výrobce. Podle toho co jsem našel na webu se zdá, že by to mohlo být originální tažné od Prof Svaru - typ TMB PS 006 BP, ale jistě to nevím. Našel by se tu někdo s tímto tažným, kdo by byl ochotný změřit mi rozteč mezi zajišťovacími "žlábky" na kouli? Viz. nákresek. Podle mého měření tažného by měla rozteč od středu ke středu být cca 55 mm. Velmi podobné tažné dělala i firma Vokov, ale její rozteč je jen 45 mm. Btw, kdyby někdo potřeboval kouli s excentrem od Vokovu, jedna nepotřebná se mi tu válí
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPI LXi 50kW 1997
|
6.5.13, 14:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Re: Identifikace tažného
Nejde jen o rozteč, protože ty žlábky nejsou jednoduché, ale mají složitější tvar. Pokud na to nezapomenu, do konce týdne ti to naměřím a nafotím.
|
6.5.13, 14:41 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.5.13, 11:57 |
|
|
rudiik
|
Díky za tip. Mám pocit, že jsem na ni už na Aukru narazil, ale na 90% bych řekl, že to není ono. Tahle má extentr skrz, ale já mám otvor pro excentr na tažném v linii se zadní pevnou kulatinou.
|
14.5.13, 12:04 |
|
|
fatal
rejpal
|
U koule, kterou mám já, je excentr mimo, v druhém zářezu. Není součástí tyče. Hádám že máme to stejné.
A sorry že jsem to ještě nenaměřil. Pokud si vzpomenu, naměřím ti to dneska.
|
14.5.13, 13:29 |
|
|
rudiik
|
To bude spíš ono. Předem díky
|
14.5.13, 13:33 |
|
|
zokot
|
Taky to proměřím během dne. Naměřeno 45 mm
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
18.5.13, 16:54 |
|
|
rudiik
|
@zokot: Takovou kouli mam, ale ta nepasuje Mas origos Skodovacke tazne - tzn. ProfSvar nebo je to jine? Diky
|
19.5.13, 08:36 |
|
|
fatal
rejpal
|
Tak jsem se k tomu konečně dostal. Nejsem však schopen to nakreslit a okótovat, takže jsem to nafotil s pravítkem, zkus na to mrknout: http://fatal.name/tazne.zip Pokud tě budou zajímat některé konkrétní rozměry, tak napiš které, můžu ti je naměřit šuplerou.
|
14.7.13, 14:16 |
|
|
zokot
|
Mám úplně stejnou na feldě.
|
14.7.13, 15:04 |
|
|
rudiik
|
@fatal: Moc děkuju! Je to zřejmě ono, i když mi rozteč mezi těmi žlábky podle fotek vychází v nejlepším případě 5cm. Nicméně, už vím na 100%, jaké tažné to mám. Zkusil jsem naprosto jednouduchou věc, která mne nevím proč původně vůbec nenapadla. Napsal jsem na registr vozidel, jestli to někde nemají v papírech nebo v počítači a měli Takže už vím, že na Feldě mám origoš od ProfSvaru TMB PS 006 jak jsem si původně myslel. Teď už jen sehnat kouli a excentr
|
14.7.13, 15:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|