Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Re: JannyMi Forman
potenciometer ti chybu najskôr neukáže, ten treba skontrolovať manuálne najlepšie lineárnym ručičkovým Ohm-metrom...
prvá dráha musí plynule ukazovať cca do polovice otvorenia, druhá dráha cca od polovice, hodnoty si prsne nepamätám...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
23.5.13, 19:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
JannyMi
|
ja sa len bojim že ked to odšrubujem a hoci si to zaznačim ako ten kryt bol že ho nemusim presne dať naspet
_________________ PEUGEOT PARTNER 1.9D DW8
|
23.5.13, 19:22 |
|
|
ventYl
|
kvoli meraniu nic nemusis rozoberat. meras to na konektore. inac prosimta, fakt naozaj ta prosim. zapni si kontrolu pravopisu v prehliadaci. nemas tu gramatiku az tak zle, ale sem tam vidiet Y tam, kde sa EVIDENTNE nehodi a praska mi ocny nerv
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
24.5.13, 07:10 |
|
|
JannyMi
|
jooj slovenčina mi nikdy poriadne nešla vdaka zai nfo a spinač volnobehu sa ako kontroluje
|
24.5.13, 09:57 |
|
|
ventYl
|
tak isto. bude tam dvojica pinov, jeden zopne, ked pustis plyn uplne, druhy zopne, ak plyn naopak uplne zosliapnes. uplne pustenie plynu spusta volnobeznu regulaciu, ak ta nejde, motor si "robi co chce", druhy spusta obohatenie pri plnom zatazeni, co by u EURO1 malo znamenat, ze motor vypadne z uzavretej regulacnej slucky a mierne obohati zmes.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
24.5.13, 11:11 |
|
|
JannyMi
|
dneska som skušal ten spinač voľnobehu ten funguje, ten klasicky ohm meter na zmeranie snimača polohy škrtiacej klapky nemam musim ho niekde požičať, pri nastavovani vôli ventilov som našiel ďalšiu chybu, šruby ktore držia vahatka ventilov, šruba nad prvým valcom bola povolena tak som si myslel že ju dotiahnem a bude to oks ale neviem aky exot ztrhal zavity a dal tam kloču aby ta šruba držala, povyberal som ten bordel, z ocom sme prevrtali držiak vahatiek na večsi priemer, navrtali sme do hlavy 9 vrtakom dieru a urobili novy zavit, všetko už drži ako ma, vôľa ventilov je nastavená, auto krasne potichučku ide ....... dúfam že to bola posledna takto odjebana robota čo som našiel na aute
|
24.5.13, 20:23 |
|
|
JannyMi
|
konečne som našiel velmi jednoduche zapojenie obd len potrebujem tam popremiestnovať niektore piny ... z toho čo pametam asi sedi len pin č 16 len kde zoženiem tie svorky na piny
|
25.5.13, 07:23 |
|
|
ventYl
|
ak svorkami na piny myslis fastony, tak by mali pasovat fastony z ISO koncovky na autoradio. obvykle ide v radioamaterovi zohnat samostatne fastony a samostatne konektory, takze nebudes musiet kupovat cely konektor a piny z neho vyberat. a ten konektor vyzera ako bezny feliciovy/bmm favo, takze niekde by si mozno taky 5 polovy konektor v aute normalne nasiel a nemusel nic riesit.
ak by si mal ten blok velmi rozosrany a budes nahodou riesit nejaku kompletnejsiu opravu, mohol by som pre teba mat BMM blok, ktory by mal byt v dobrom stave.
|
25.5.13, 08:25 |
|
|
JannyMi
|
popozeram sa po tom iso konektore pre autoradia ..... inač ja už som si vybral obd 2 z felicie len to chcem prepojit z tymto a už viem aj ako
|
25.5.13, 08:34 |
|
|
Lamač
|
Protikus na favo koncovku tuším pasuje z motorčeka centrálu predných dverí,resp.môžeš napinovať ten zaslepovací,ak ho tam máš.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
25.5.13, 09:52 |
|
|
JannyMi
|
zaslepovaci napinujem original len budem musiet vymysliet nejaky kryt obd 2 aby tam už ostal na stalo
|
25.5.13, 14:33 |
|
|
JannyMi
|
vďaka lamačovi som našiel ďalšiu chybičku , hadička posilňovača bŕzd v nasávacom potrubí kompletne uvolnená opravené sk páskou ..... v mojom motore isto bude problém v takých banálnych veciach ako sú podtlakové hadičky
ďalšie pridané veci :
-3 brzdové svetlo za sklom - osvetlenie kufra časom, pridám ešte jedno - uzamykanie odkladacieho priestoru palubovky - predne a zadne stierače felicia, ostáva len zadný, predne sú blízko kapoty a nedajú sa odklápať, nepočital som z tým že felica ma krátku kapotu
|
6.6.13, 07:36 |
|
|
Lamač
|
Tie tesnenia na okná z feldy tam pasujú bez úprav?Menil si len spodné,či komplet po obvode?
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
6.6.13, 07:43 |
|
|
JannyMi
|
na predne okna pasujú bez uprav ...... obvodové nedávaj od kedy ich tam mam idú ťažko zatvarat okna ..... a čo sa týka zadných okien tak sú spojene z obvodovým tesnením a to tam nepasuje ... rozmyšlal som akurát odrezať to tesnenie a upraviť ho aby tam vošlo , dĺžka by sa upravila podla starého tesnenia a aj tvar
|
6.6.13, 07:48 |
|
|
JannyMi
|
tak tu pridávam staršiu fotku keď som mal vyskočenú tú ventilovú tičku a tu je fotka aký som mal sajrajt na ventil dekli pridal som zámok na odkladací priestor a do kufra osvetlenie jedno svetlo je z biele a druhe čierne (v tej rýchlosti sa to skryje ) taktiež som pridal 3 brzdové svetlo za zadne sklo fotku pridám neskoršie neviem či to je dobre vidieť na tejto fotke ale keď som namontoval tesnenia okien felicia tak pri tých horúčavách čo boli, sa to akosi odtiahlo od okna a na tomto sa pracuje teraz čierne predne svetlomety taktiež sa pomali finalizuje dokončenie elektrónov na budúci týžden by už mali byt nahodené na aute
|
26.6.13, 20:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|