Autor |
Zpráva |
Radic
|
Chester.8 píše: Ahoj. Vím že se to zde nehodí ale i tak se slzami v očích se s váma loučím. Tech web bylo nejlepší fórum s nejlepšími členy celého internetu! Bohužel již nebudu mít doma internet protože máti ruší připojení takže si už s váma dlouho nic nenapíšu! Každopádně se uvidíme na srazu... JSTE SUPER! Děkuju za vše... Váš *Chester" Richard Mištík
skoda kazdeho Techwebaka ktery o obran o internet...
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
12.7.07, 22:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ehm, kde ze to byvas chestre? to by som sa kukol ze by nezmenili nazor keby zastalo pred vasim domo 20 skodoviek a vsetci soferi by svorne prosikali
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
12.7.07, 22:50 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Chester.8 píše: Ahoj. Vím že se to zde nehodí ale i tak se slzami v očích se s váma loučím. Tech web bylo nejlepší fórum s nejlepšími členy celého internetu! Bohužel již nebudu mít doma internet protože máti ruší připojení takže si už s váma dlouho nic nenapíšu! Každopádně se uvidíme na srazu... JSTE SUPER! Děkuju za vše... Váš *Chester" Richard Mištík
Zkus to nějak vyřešit, vždyť přece v dnešní době je internet docela dost potřeba a nejen pro zábavu. Zkus to doma nějak vysvětlit, že se net může hodit i jim, nebo tak něco! Za těch pár stovek měsíčně to stojí!!!
A kdyby se přece nepovedlo, dostaneš se snad aspoň občas třeba ze školy, internetový kavárny nebo někde od kámoše ne?
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
12.7.07, 22:52 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
12.7.07, 22:52 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Tak jsem se probíral seznamem lidí a dle něj udělanou rezervací ubytování a jenom pro informace tedy následující:
Ubytování v pokoji má zamluveno Chester.8 - dvoulůžko
Roman Heller - dvoulůžko
Deekay - čtyřlůžko
Martin 007 - čtyřlůžko (nebylo upřesněno, ale kdyžtak se ten pokoj vnutí někomu jinýmu lidí bude dost...)
My ostatní máme teda rezervaci pro místa na stany, už teď je jasný, že nás bude víc než 20, ale v tom by neměl být problém.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
12.7.07, 23:14 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
pokial bude mat niekto velmi problem so spanim v stane tak mu mozem uvolnit miesto
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
12.7.07, 23:18 |
|
|
roman heller
|
hans píše: Tak jsem se probíral seznamem lidí a dle něj udělanou rezervací ubytování a jenom pro informace tedy následující: Ubytování v pokoji má zamluveno Chester.8 - dvoulůžko Roman Heller - dvoulůžko Deekay - čtyřlůžko Martin 007 - čtyřlůžko (nebylo upřesněno, ale kdyžtak se ten pokoj vnutí někomu jinýmu lidí bude dost...) My ostatní máme teda rezervaci pro místa na stany, už teď je jasný, že nás bude víc než 20, ale v tom by neměl být problém.
Mě teď oznámila manželka že semnou nepojede,takže když někdo bude chtít tak může přespat semnou v chatě...nebojte sem neškodný....nebo když tam nikdo nebude chtít spát tak si to zaplatím a budu tam spát sám,onic nejde.omlouvám se za to...
12.7.07, 23:18 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Takže 4 lidi ju...no už ted jich mám zase 6 takže nevim noooooooooooooooo...náko se popereme...se poptám...
Zatim dikas...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
12.7.07, 23:25 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Martin 007 píše: Takže 4 lidi ju...no už ted jich mám zase 6 takže nevim noooooooooooooooo...náko se popereme...se poptám...
Zatim dikas...
Tak někoho můžeš dát k Romanovi, nebo do stanu.... to se nějak domluví na místě... nebojme se toho !
Škoda 742 Forever Team
|
12.7.07, 23:27 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Tak nák sem to myslel...ale jak znám, kámoše tak to raději zalehnou do stanu než, aby platili 3x vícero...
|
12.7.07, 23:33 |
|
|
michalkatka
|
vyzerá to tak že ja prídem single, ostatok rodiny sa nebudem môcť uvolniť, tak ja sa niekde pridám...
Neviem, ale spať nepôjdeme až nad ránom???
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
13.7.07, 06:53 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
michalkatka píše: vyzerá to tak že ja prídem single, ostatok rodiny sa nebudem môcť uvolniť, tak ja sa niekde pridám... Neviem, ale spať nepôjdeme až nad ránom???
Prijedou vubec nejaky manzelky? (Moje teda jo.)
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
13.7.07, 08:08 |
|
|
michalkatka
|
Viky píše: michalkatka píše: vyzerá to tak že ja prídem single, ostatok rodiny sa nebudem môcť uvolniť, tak ja sa niekde pridám... Neviem, ale spať nepôjdeme až nad ránom??? Prijedou vubec nejaky manzelky? (Moje teda jo.)
ja som chcel aby sme išli všetci na vílet, ale teraz polovička maróduje, a po maródke ju z roboty asi neuvolnia...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
13.7.07, 08:11 |
|
|
roman heller
|
Prijedou vubec nejaky manzelky? (Moje teda jo.)[/quote]
Moje právě chtěla moc,ale vycházejí ty ženský dny,tak bude radši doma,ale mám vás odní móóóc pozdravovat a doufá že se někdy svámi setká....
13.7.07, 09:36 |
|
|
Šemik
|
Tak příští rok třeba přijede ona
vždyť i muži mají své dny
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.7.07, 09:39 |
|
|