Autor |
Zpráva |
roman heller
|
Šemik píše: Tak příští rok třeba přijede ona vždyť i muži mají své dny
JJ,přesně tak....
Jinak.....v kolik tak asi tam každý přijede?já jen abych věděl......jinak pojedu po tý hlavní co vede z nymburka na kolín a havl.brod,takže se třeba s někým setkám pocestě.......
13.7.07, 09:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
hans
von GLEXR
|
Já bych se tam měl dostat mezi devátou desátou... Jinak by bylo dobrý najíždět trochu plynule, ne ve 12 dvacet aut, aby nás taky stíhali ubytovávat...
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
13.7.07, 09:58 |
|
|
Šemik
|
Můj příjezd záleží na kachnisovi
Můj ničím nepodložený odhad je pozdní dopoledne.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.7.07, 10:10 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Jinak.....v kolik tak asi tam každý přijede?já jen abych věděl......jinak pojedu po tý hlavní co vede z nymburka na kolín a havl.brod,takže se třeba s někým setkám pocestě....... [/quote]
No tak s náma asi jo pokud se sejdem časově, jináč pojedem kus úseku s Tebou pojedeš slušně je ti to jasný
My máme jenom škodovky ale zase můžeš frčet trochu rychleji, aby ti to tak netopilo teda
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
13.7.07, 10:16 |
|
|
bany.xf.cz
|
Ikdyž s vámi bohužel nemůžu, což mě moc mrzí, tak si taky pročítám tyhle témata a tak mě napadlo, co kdyby třeba byly nějaký ceny i pro ty vaše plecháčky? Třeba jako v soutěží o nejlepšího čmoudíka... Která bude nejvíc čmoudit na 3000 ot/min, vyhrála a dostane nějakou pochoutku, třeba aditivum.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
13.7.07, 10:19 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Tak a ted si nás urazil teda...jak čmoud ???
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
13.7.07, 10:23 |
|
|
bany.xf.cz
|
Ješiš, tak to se moc omlouvám. Myslel sem z vejfuku. Ta naše trochu čoudí. Já nevěděl že vám nečouděj.... No nic, tak já už abych radši šel....
|
13.7.07, 10:29 |
|
|
roman heller
|
Martin 007 píše: Tak a ted si nás urazil teda...jak čmoud ???
No,on to myslel určitě zesrandy..... ......jinak mě to olej nebere a tím pádem nečoudí ale zas jak tam teče hodně benzínu tak při sešlápnutí si to lehce začmoudne a v garáži když to natočím tak hned musím utýct protože začnou štípat oči atd...zajímalo by mě kolik by mi naměřily na emisích....
13.7.07, 10:30 |
|
|
bany.xf.cz
|
roman heller píše: Martin 007 píše: Tak a ted si nás urazil teda...jak čmoud ??? No,on to myslel určitě zesrandy..... ......jinak mě to olej nebere a tím pádem nečoudí ale zas jak tam teče hodně benzínu tak při sešlápnutí si to lehce začmoudne a v garáži když to natočím tak hned musím utýct protože začnou štípat oči atd...zajímalo by mě kolik by mi naměřily na emisích....
no jasně že ze srandy.... Já nevim jestli nám tam jde olej, má najeto jenom 20 000 km. Možná je to svíčkama... Ale čmoudí.
|
13.7.07, 10:32 |
|
|
Šemik
|
Tak vo emisích mi ani nemluv. jak na nich Rapid nedávno byl tak mu ten karbec tak rozm*vili, že ani zahřátý na pracovní teplotu se nechtěl rozjet Musel se dát plnej knedlik a velmi velmi pomalu pouštět spojku i na jedničku
Ale co sem mu pak zase zvýšil bohatost (celkem znatelně) tak už se zase rozjíždí jako fík
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.7.07, 10:34 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Šemik píše: Tak vo emisích mi ani nemluv. jak na nich Rapid nedávno byl tak mu ten karbec tak rozm*vili, že ani zahřátý na pracovní teplotu se nechtěl rozjet Musel se dát plnej knedlik a velmi velmi pomalu pouštět spojku i na jedničku Ale co sem mu pak zase zvýšil bohatost (celkem znatelně) tak už se zase rozjíždí jako fík
Že tys byl na emisích v Blatný
Mně tam nastavili směs tak, že to chcíplo hned po výjezdu z STK, kámošovi zdechlo auto po jejich zásahu po 30 km a druhý teda až po tejdnu... Tys s tim dojel do Plzně, takže se kluci zlepšujou!!!
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
13.7.07, 10:36 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Sranda musí bejt...mě to taky hulí no když mě to papá 1 litr olejíčku na zhruba 1000 km...a do toho ted ještě voda a je to akorath...a když ho vemu i huby, tak přikaždim přidání plynu...no nic je to tak bohužel...
Už se těšim na novej motooooooooooor...
|
13.7.07, 10:49 |
|
|
Waclav
|
zdárec
Ještě nevím jak to budu mít s brigádou, ale pokusil bych se taky přijet
Kdyžtak přespím v autě... Nemusím si to rezervovat ne ?
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
13.7.07, 14:29 |
|
|
Chester.8
|
Martin 007 píše: Co 10 ??? No je neměl v ozvučnici takže to bude třeba tim...jinak maj taky kevlarovou membránu.
Jako 10 cm průměr
_________________ Škoda 105L r.v. 1977. Karoserie 120, upravy podvozku, nový lak, sedačky z eRka, chystám nový motor, spousta lakování... nápravy atd. Více v GARÁŽI
|
13.7.07, 15:09 |
|
|
Chester.8
|
deekay píše: ehm, kde ze to byvas chestre? to by som sa kukol ze by nezmenili nazor keby zastalo pred vasim domo 20 skodoviek a vsetci soferi by svorne prosikali
Ahoj. Bydlím v Ostravě, jestli chcete udělat protest tak děkuji
_________________ Škoda 105L r.v. 1977. Karoserie 120, upravy podvozku, nový lak, sedačky z eRka, chystám nový motor, spousta lakování... nápravy atd. Více v GARÁŽI
|
13.7.07, 15:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|