|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Samovolné vypnutí motoru během jízdy - Š. Felicia, 1.9 D
Autor |
Zpráva |
kmk
|
Samovolné vypnutí motoru během jízdy - Š. Felicia, 1.9 D
Zdravím. Během jízdy se samovolně vypne motor. Bez toho, aniž by se nějak zacukal nebo oklepal. Děje se tak při jakékoliv rychlosti na všechny r. s. Včera se to stalo asi 10x během 100 km jízdy, dnes 3x, co jsem jel 10 km do práce. Vím, že je to dobytčárna, ale po tom, co mi to zdechlo jsem zkoušel nastartovat bez použití startéru - se zař. rychlostí jsem pouštěl pomalu spojku - NIC. Motor nenaskočil.
Tak mě napadá, jestli to nemůže být ventilem, co uzavírá přívod paliva, protože kdyby to bylo filtrem, špatnou naftou nebo vstřikovacíma tryskama, tak by motor "kuckal", nebo se pletu? Do nádrže tankuju naftu z Benziny nebo EuroOilu.
Děkuji za odpovědi.
|
2.8.13, 12:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: Samovolné vypnutí motoru během jízdy - Š. Felicia, 1.9 D
může nejdřív koukni na přívod k tomu ventilu jestli neni uhnilej kablík nebo na ventil přived 12V přímo z baterie a skus startovat pokud to nepude je třeba skouknout popřípadě skusit jinej stop ventil ještě mi napadá prohlídni pojistkovku a její konektory teče do ní skrz přední okno a dle toho to tam pak vypadá
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
2.8.13, 12:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
feldu máš s imobilizerem nebo bez poznáš podle klíčku je dutý nebo tvrdý
|
2.8.13, 21:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nenapsals podsratno věc 1O x ti to zdechlo a nešlo to nastartovat a jak si to zas 1O x natartoval
|
2.8.13, 21:17 |
|
|
kmk
|
Je to Felicia s immobilizérem. Auto jsem nastartoval klasicky se startérem. Jenom jednou jsem to zkusil na prasáka. Dnes po práci se podívám na ty kabely k magnet. ventilu.
|
3.8.13, 06:22 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Kdyz to nejde roztlacit, ale nastartovat jo, tak bych to videl na imo. Otec mel 95ku benzinak a sralo se dost, prej nejaka vyrobni vada.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
3.8.13, 06:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jedna z častých závad je termoventil na palivovém filtru
umí přisávat vzduch a umí motor chcípnout že utne,
chce to namontovat průhlednou hadičku k čerpadlo at můžeš kontrolovat bubliny případně že v hadičce palivo není,
dívat se na stopventil nejde je tam pancíř proti zlodějům žerpadlo se msí vytáhnout a ta ochrana odstranit
|
3.8.13, 11:15 |
|
|
kmk
|
Tak auto už je v pohodě, ani jsem se na to nepodíval, protože nebyl zrovna čas, ale teď už se nevypíná.
|
7.8.13, 10:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|