|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mart1n
|
Imobilizer
Zdar, stratil jsem klíče od auta,mám tam imo,tak sem z vrakáče sehnal staronovou spínačku i s klíčem a tím čipem ve vnitř,dal mi k tomu i tu řídící jednotku imob.Dá se to nějak spárovat s řj auta a mám tam nechat tu starou řj ima nebo dát tu staronovou. A kde mi to předělaj když auto je nepojízdné,dík martin
jo a ještě.už mám vše přehozené ale nestartuje i když tam dám tu novější řj imobilizeru s tím klíčem k tomu, auto je škoda felicie 1,3MPI 1999
|
8.9.13, 11:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Imobilizer
musíš spárovat novou immo jednotku s jednotkou motoru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.9.13, 11:17 |
|
|
mart1n
|
Dík,to jsem si myslel,tak sem v hajzlu,neznám nikoho z okolí kdo to dělá,nemyslím servis škoda
|
8.9.13, 11:22 |
|
|
mart1n
|
tak jsem mluvil s kamarádem kterej se umí napojit na řj auta,nevíte někdo co tam přepsat aby se immobilizer vypnul uplně,nepotřebuji ho,on nikdy immo nevypínal
|
8.9.13, 11:32 |
|
|
mart1n
|
super, tak podle zdejšího návodu to maká,zapojil jsem novou řj imobilizeru a sehnal kluka(kamarada) co má spojení na pc,na 25 řádku nebo co to je jsme zadali všecho nuly a maká to.parada
|
8.9.13, 15:28 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
pro informaci immo úplně vypnout nejde
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.9.13, 16:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
když nejde úplně de nějak částečně
|
8.9.13, 21:54 |
|