Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pikap bouda
měl jsem v boudě zevnitř udělanou chlupato tapetu a moc to nefachčí jak vlhne tak odpadává přitom nemusí zatékat stačí když vlhne venku co by ste řekli olepit to karbonem se zeleným nádechem
|
14.9.13, 20:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: pikap bouda
lepsi lepidlo ??
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
14.9.13, 20:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ta tapeta je papírová je dobrá do baráku ale do auta ne víš i starou bych chtěl víc přitáhnout že v tí boudé trpí klastrofobilí a když jsme spali ve stanu tak při bouřce ječela jak kráva, lesk karbonu by uměl udělati nekonečný prostor no a v té boudě se spí fakt super i když je kosa zapneš si ventilátor na 22O, hlavu máš u přístrojovky, PC,muzika,internet,
dneska jsem konečně vyzkoušel zadní kameru když jed u s lodí do vody a OK
|
14.9.13, 20:44 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
radsi zrcadlo, prostor se opticky zvetsi
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
14.9.13, 20:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
moje stará je beran do zrcadla by moihla udělat barany barany duc duc
|
15.9.13, 14:06 |
|
|
varok
|
Nebo co koupit takové ty samolepící tapety, ale né čistě papírové, ale takové ty folie? Prodávaj se v různých vzorech, imitace dřeva, plechů, a nevím co ještě.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
17.9.13, 18:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak napiš odkaz kde koupit mám to jk od prasat něco tam musím dát
|
17.9.13, 21:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to koupíš normálně v marketech jmenuje se to vinylová tapeta
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.9.13, 21:40 |
|
|
varok
|
Myslím že to prodávají i v OBI a Hornbachu. Tam to asi bude drahé, ale možná to seženeš i v nějakém lepším papírnictví.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
18.9.13, 03:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok vymysli spíš nějaký luxus máš tam tři metry čtvereční a pasovalo by tam nenvím co asi ten lesklá karbon tam nezateče na vhkost to netrpí ne bo ptotě nevím a kam stím jezdím na ty vae makovice že se něco děje
|
21.9.13, 19:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|