|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
aeronaut7111
|
čidlo chladič Fabia I
jak a čím šikovně utáhnout čidlo na chladiči (1,4 16V) ? seshora nahouby přístup a golu tam nenasadím (ani jsem se rozměru nedohledal)....díky předem za podnětné rady
|
22.9.13, 16:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: čidlo chladič Fabia I
na zvedák zespodu dotáhneš rukou na fest a lehce přitáhneš klíčem
|
22.9.13, 19:28 |
|
|
aeronaut7111
|
no, lehce dotáhneš to zní dobře, ale já se tam klíčem nějak nemůžu dostat (kolikátka ?)... jinak čidlo bylo před 3/4rokem sundané, škodovácký servis, dali novou podložku a mě to za dva měsíce zas teklo- dojel sem tam, dotáhli, za dva měsíce teklo, zas dotáhli a ještě jednou... teď už to sliju a položím na tmel
|
22.9.13, 20:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mám fábku před barákem na zvdáku jestli to chceš vědět přesně napiš na sz já se na to mrknu denně dělám několik značek a jistý si už v ničem nejsem, je tam těsnění okrouže jestli ho tam nikco nedal
mi to asi nikdy neteklo dělám tu výměnu za jízdy šuo šup, pokud by teklo asi bych volil teflonovou pásku na závit
|
22.9.13, 21:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
29
|
23.9.13, 06:53 |
|
|
aeronaut7111
|
milošu nezkusil bys na to čidlo nasadit trubkaklíč 30 ? (to je jediný rozměr v trubkách co je k sehnání)
|
6.10.13, 14:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to nemusíš ani zkoušet kup třicítku a utáhni milimetr neřeš
|
6.10.13, 14:36 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
na co trubkac ?? klasika stranovej staci, myslis ze je snad utazenej na krev ??
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
6.10.13, 14:36 |
|
|
aeronaut7111
|
milošu tož tos moh béknúť rovnou ne ? trubkáč proto, že zespodu tam skrz píkoviny alá klimatizace nic moc (gynekologie) a seshora když sundám baterku tak blbě ale jde to trubkou (pro větší pohodlí se tam motá ještě lpg)
|
6.10.13, 15:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|