motor 136BMM střílí do výfuku.
Autor |
Zpráva |
Billy Bob Bean
|
Re: motor 136BMM střílí do výfuku.
Podle mě jezdit a neřešit. Je to vlastnost BMM. Felda 136BMM mi nestřílela s originál výfukem a začalo to dělat po namontování svodů favorit, kat přesunut do regálu, rovná trubka JP a konec série. Po vrácení všeho do původního stavu to nedělá.
_________________ Felicia 1.3 LXi, 50kW, rv. 95
Výroba hlikových celosvařených motokufrů BEGR
|
7.11.13, 08:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
goodbie
|
no aby to tak nedopadlo
_________________ Škoda 125 červená r.v.1988
|
7.11.13, 09:39 |
|
|
varok
|
Aha, já tam nyní mám taky svody ze staršího typu fáčka, kat nemám a středový díl taky z karbecového typu. Zadek mám laděný od JP. Takže když nejsou origo svody, kat a střed, tak má motor BMM snahu střílet do výfuku?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
7.11.13, 15:17 |
|
|
Billy Bob Bean
|
Varoku, ale já nemám vůbec žádnej středovej tlumič. Jen trubka a seriovej konec, tuším že Bosal. Jo a ještě jsem zapomněl na jednotku od Cimbáka. Nestřílí to ale vždycky, jen při rychlejším brždění motorem hlavně z 3 na 2. Párkrát si to zastřílí a ticho. Někdy i z prudšího kopce třeba na pětku. V jakých otáčkách se motor nachází netuším, mám tam jakýsi 2 pofidérní rafiky a ty se pomalu posunují kupředu i když motor stojí
_________________ Felicia 1.3 LXi, 50kW, rv. 95
Výroba hlikových celosvařených motokufrů BEGR
|
7.11.13, 20:16 |
|
|
varok
|
Hm, tak mě střílí v poslední době fest, hlavně na vyšší otáčky, dejme tomu 3000 a výše. Je jedno z jakého stupně podřadím, třeba i ze 4 na 3ku a nechám motor buď z kopce nebo dojezd ke křižovatce brzdit na vyšší otáčky a hrozně to pere do výfuku. Střílí to ale fest. U nižších otáček to střelí jen občas a jemně.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
8.11.13, 18:11 |
|
|
CrazyMan
|
rallye prostitutka neznáš antilag system??? http://www.youtube.com/watch?v=Q7v9OtqJJo8
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
8.11.13, 19:42 |
|
|
varok
|
Zase tak hrozně ne, ale prostě to střílí. Mám tam laděný výfuk, tak to má takové dunivé střílení. Plameny mi z toho doufám nejdou a zvuk jako pistole to taky nemá.
|
10.11.13, 14:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|