Autor |
Zpráva |
varok
|
Re: Centrál
Tak v tom případě to asi začlo někomu blnout a vytáhl servo s tím, že vždycky řidičovy dveře odemkne nebo zamkne klíčkem a současně se odemknou nebo zamknou ostatní.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.11.12, 22:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
asi jo, ale kdyz sem se ptal brachy tak zepry byl jen spatný zadní motorek za řidičem ale asi to mělo svuj duvod ze tam dat ten koncák místo motorku ...
|
6.11.12, 06:28 |
|
|
varok
|
Ale stejně se mi to zdá divné. Vždyť ty kontakty, nebo spíše mikrospínače jsou v servomotorku, ne?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
6.11.12, 19:54 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
ten univerzalni, co jsem si koupil je už integrovaný takže ano, jen taková zvlánost ten spínač který jsem vymontoval má 5 direk na kabely, ale vedou tam jen 3, možná že to někdo vykuchal a nechal tam jen ten spínač ale pokud jsem nad tím zkoumal tak pod tou manžetou je jen kousek plastu který by asi nevydržel pokud by v tom bylo i servo, dnes bych to zkusil vyfotit a dát to sem ...
|
7.11.12, 06:19 |
|
|
sliva
|
Mam problem s centralem na felde... je to dodelavany central ve skode,takze asi origo central obcas jde a obcas nejde... kdyz nejde,je slyset slaby cvaknuti v zadnich dverich za ridicem....ale proste nefunguje druhy den k tomu prijdu a jde to vse normalne kde hledat zavadu,co rozdelat jako prvni??????
|
18.11.13, 10:23 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
já bych asi v prvním případě šel asi po pojistce, možná je tam blbý kontakt proto to dělá co dělá nebo žeby studenák v RJ ?
|
18.11.13, 11:11 |
|
|
sliva
|
tak pojistku muzu proverit...to neni problem jde o to co dal? v jakym poradi a po cem jit??? je divny ze to nekdy jde a jindy nejde
|
18.11.13, 12:14 |
|
|
CrazyMan
|
polamane kabely ve dveřach
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
18.11.13, 17:27 |
|
|
varok
|
Nebo nejde nějak ztuha zámek? Když jde ztuha, tak má servo problémy to neutáhne.
|
18.11.13, 19:35 |
|
|
sliva
|
rekl bych ze zamky tezko nejdou... asi bych zacal tou ridici jednotkou, jen se mi nechce do ty demontaze palubovky
|
19.11.13, 05:52 |
|
|
sliva
|
sliva píše: Mam problem s centralem na felde... je to dodelavany central ve skode,takze asi origo central obcas jde a obcas nejde... kdyz nejde,je slyset slaby cvaknuti v zadnich dverich za ridicem....ale proste nefunguje druhy den k tomu prijdu a jde to vse normalne kde hledat zavadu,co rozdelat jako prvni?????? tak chvili central makal jak ma uz je tu zas... nejde ani kdyz se otevira ze strany ridice,i ze strany spolujezdce...to asi zamkem ve dverich nebude??? je slyset jak to ve dverich slabe cvakne.. nevi nekdo ktera je to pojistka..abych ji proveril???
|
18.2.14, 15:24 |
|
|
varok
|
U feldy nevím, ale co jsem se párkrát díval u fáček a některých felicií, tak bývá pojistka zvlášť.
|
18.2.14, 19:46 |
|
|
sliva
|
tak jen blbej kontakt na pojistce...
|
19.2.14, 14:38 |
|
|