Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
ty neznáš mapu???
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
17.7.07, 21:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
michalkatka píše: ty neznáš mapu???
MA-čo? nie nie, viezol som sa sam v aute, pekne nove vonavucke, tyzden stare, radijko na max a pozeram jeeeejda, asi som zabudol odbocit inac tu cestu absolvujem aspon 4 krat do mesiaca
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
17.7.07, 22:08 |
|
|
thor00
|
_________________ Škoda 120L
|
18.7.07, 10:37 |
|
|
michalkatka
|
mapu slovenska mám, ale keď sa raz do nej pustil náš havino je ešte použiteľná, mapu česka by som niekde mal mať ešte so svadobnej cesty... inak jednu som si zadovážil ešte na slovensku ale pri blúdení po prahe som ju v zlosti vyhodil von s okna a na najbližšej pumpe som si kúpil druhú... a zabralo
|
18.7.07, 11:13 |
|
|
thor00
|
michalkatka píše: mapu slovenska mám, ale keď sa raz do nej pustil náš havino je ešte použiteľná, mapu česka by som niekde mal mať ešte so svadobnej cesty... inak jednu som si zadovážil ešte na slovensku ale pri blúdení po prahe som ju v zlosti vyhodil von s okna a na najbližšej pumpe som si kúpil druhú... a zabralo
Taky řešení
|
18.7.07, 13:32 |
|
|
roman heller
|
Jinak připomínám že mám objednanou chatku pro dva ale manželka nejede (ženské problémy a starosti),takže si ty dvě místa prostě zaplatím když sem si je rezervoval a někdo tam může spát.....nekoušu....
18.7.07, 14:17 |
|
|
thor00
|
roman heller píše: Jinak připomínám že mám objednanou chatku pro dva ale manželka nejede (ženské problémy a starosti),takže si ty dvě místa prostě zaplatím když sem si je rezervoval a někdo tam může spát.....nekoušu....
Já zřejmě ne.
Bývalá přítelkyně není v ČR, současná ještě není , ale sestra projevila zájem...
Takže možná přijedeme ve dvou?
|
19.7.07, 08:43 |
|
|
michalkatka
|
takže ja asi pôjdem s polovičkou... a nám stačí stan....
(a budem si spievať: "mám malý stan..., mne na nohy táhne"... )
|
19.7.07, 09:01 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
michalkatka píše: takže ja asi pôjdem s polovičkou... a nám stačí stan.... (a budem si spievať: "mám malý stan..., mne na nohy táhne"... )
...snad ze vsech stran
odporucma skocit do tesca, teraz je akcia na toto http://ukazto.com/img/stan-vqx1.jpg
nakolko tieto prazdniny idem uz 4. krat stanovat tak som si kupil konecne normalny stan
za 1600, to je zadarmo
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.7.07, 11:05 |
|
|
Nepér
|
roman heller píše: Jinak připomínám že mám objednanou chatku pro dva ale manželka nejede (ženské problémy a starosti),takže si ty dvě místa prostě zaplatím když sem si je rezervoval a někdo tam může spát.....nekoušu....
Do toho klidně půjdu, když se nějakým zázrakem neobjeví nějaká společnost...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
19.7.07, 12:29 |
|
|
Bukaj
|
michalkatka píše: mapu slovenska mám, ale keď sa raz do nej pustil náš havino je ešte použiteľná, mapu česka by som niekde mal mať ešte so svadobnej cesty... inak jednu som si zadovážil ešte na slovensku ale pri blúdení po prahe som ju v zlosti vyhodil von s okna a na najbližšej pumpe som si kúpil druhú... a zabralo
Jestli ona to není ta mapa, co jsem jednou v Praze našel na křižovatce při jízdě na kole a od té doby ji mám v Å...
Naposledy mne zavedla do hlubokého lesa, kde cesta končila ve vodě (VN Želivka) - A to je ta mapa z roku 96 a Želivka je tam cca od 1975...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
19.7.07, 14:47 |
|
|
solista
|
hele, nakonec nepřijedu, omlouvám se moc
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
Rapid 130, rv. 88, červenej, stav jakštakš ujde - prodáno škodaři
Nissan 200SX S13, rv.89, tmavě modrá, jezdí jak splašenej, 1,8l, 124kW
|
21.7.07, 21:20 |
|
|
Martin_O
|
na 99% pridem aj ja ale ja pridem len na sobotu. cize navecer by som siel spät na slovensko. pridem aj s nastavajucou manzelkou.
ozaj a ak by sa dalo tak by som sa pripojil k niekomu kto pojde tiez zo slovenska cez hranicny priechod drietoma.
to jedno percento ze by som nesiel zalezi na pocasi. ak bude moc skaredo tak nejdem.
|
23.7.07, 13:57 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Martin_O píše: na 99% pridem aj ja ale ja pridem len na sobotu. cize navecer by som siel spät na slovensko. pridem aj s nastavajucou manzelkou. ozaj a ak by sa dalo tak by som sa pripojil k niekomu kto pojde tiez zo slovenska cez hranicny priechod drietoma. to jedno percento ze by som nesiel zalezi na pocasi. ak bude moc skaredo tak nejdem.
vitaj v partii deekay, radic, MAJO + michalkatka
|
23.7.07, 14:01 |
|
|
Radic
|
deekay píše: Martin_O píše: na 99% pridem aj ja ale ja pridem len na sobotu. cize navecer by som siel spät na slovensko. pridem aj s nastavajucou manzelkou. ozaj a ak by sa dalo tak by som sa pripojil k niekomu kto pojde tiez zo slovenska cez hranicny priechod drietoma. to jedno percento ze by som nesiel zalezi na pocasi. ak bude moc skaredo tak nejdem. vitaj v partii deekay, radic, MAJO + michalkatka
nejak se nam to rozsiruje michalkatka bude cekat kde nebo my na nej? nejak se domluvte jinak MAJO vi kde jest my house tak snad se nejak najdem
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
23.7.07, 20:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|