|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
vymena riadiacej jednotky
Autor |
Zpráva |
zipppoo
|
vymena riadiacej jednotky
zdravim... chcel by som vymeniť riadiacu jednotku mám feliciu 1,3 mpi 50kw lpg+benzin... chcel by som sa opytat ked ju menim staci vymeniť kus za kus ? alebo tam musim este nieco meniť a nadstavovať ?/menim koli tomu ze mám zvysenu spotrebu benzinu/
|
2.12.13, 20:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Re: vymena riadiacej jednotky
a akou uvahou (dovody, indicie, priciny, diagnostika ostatnych sucasti) si dosiel k tomu, ze ti vymena riadiacej jednotky so zvysenou spotrebou pomoze?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
3.12.13, 07:51 |
|
|
michalkatka
|
ventyl má pravdu RJ je iba mozog čo pracuje z informáciami čo dostáva z čidiel...
v každom prípade bez diagnostiky sa asi nepohneš, aj výmenu RJ musíš prispôsobiť cez PC...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.12.13, 08:51 |
|
|
zipppoo
|
pred rokov aj dačo sa mi pokazil altik a nabijal cez 16V... samozrejme altermator som vymenil... a od toho casu mám zvysenu spotrebu na benzine... tankoval som za 18 litrov a vydrzalo mi to na startovanie + zahriatie motoru v zime asi tyzden... a 18 litrov v prdeli... a ak nie riadiacov jednotkou tak čim ?
|
3.12.13, 18:16 |
|
|
CROWACK
|
někde ti to chčije ven edit: nebo ti to někdo krade, mě vydrží 5l na měsíc denního provozu.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
3.12.13, 18:39 |
|
|
zipppoo
|
vonku ani vo vnutri necitit benzin... ani naznak alebo tak... lpg ma spotrebu 10l na 150km... ale ten benzin ma trosku sere...moze to byť za riadiaca jednotka ?
|
3.12.13, 19:22 |
|
|
CROWACK
|
nie
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
3.12.13, 20:28 |
|