Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 04:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 pokuty 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek pokuty
není zde někde téma jak se vyhnout pokutě?

5.12.13, 21:39
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: pokuty
Ted sme dostal jednu za parkovani, pritelkyne mela zdravotni problem, zaparkoval sem u nemocnice, sel k automatu, ten ale nesel, tak sem prebehnul na druhy parkoviste, tam koupil listek hodil za okno a sli sem, jak prijdeme zpet k auto tak flastr na skle, koukam u automatu zrovna dva panove resi asi proc to nejde, tak hned se jich ptam jak je mozny ze mam listek za oknem a dostanu flastr a oni, no jo, ale tohle parkoviste provozuje Leeds city council a ty mas listek z druhyho parkoviste ktery provozuje jina firma...na automatu je to napsano....kde koupit listek kdyz ten automat nejde, dali mi 25liber kdyz to zaplatim do 14ti dnu jinak 50 kdyz ani to ne soudy exekuce atd...., takze za chvili sedam k pocitaci a jdu platit pokutu

neni to opet typicky cesky pristup......jak se necemu vyhnout :roll: je to jeden z duvodu proc zakony vypadaji jak vypadaji, bud si dostal pokutu pravem, tak zapalt nebo nepravem, tak se to da resit, kdybych si precetl na masine kam mam jit koupit listek nedostal bych flastr, tak to beru ja

5.12.13, 21:47
Profil ICQ

Nehřešit! Pak se nemusí platit odpustky :mrgreen:
Radši napiš co za předpis jsi přestoupil, a zda jsi přestoupil...
i když někdy platí spíš "si tacuisses"

5.12.13, 21:49
Mistr mechanik

nehřešit to je past vedle pasti, sem jel dnes do hodonína kopitsi struny na kytaru, napřed jsem si musel rozměnit protože papíry automat nežere, pak jsem hledal automat a našeljsem ho..... tak jsem nastartoval a jel domů to samé řed dvěma měsící v kyjově ale jelo kolem bengaauto tak automat byl na jiném parkovišti to mě jaksi netrklo :roll:

nebo v létě v luhačovicích na motorce koc si chtěla natočit vodu tak jsem to ohnul do protisměru zaparkoval a šli jsme na vodu v řijnu jsem tam byl v lázních a na začátku ulice dlouhé 3OO m parkovací hodiny a jedna značka :roll: benga to tam kasírovali no já měl štěstí :oops:

5.12.13, 23:42
Ignorant pravidel

Jiri > a nejde nejak dokazat ze automat v dobe udeleni pokuty nefungoval, je to na triko provozovatele parkoviste aby zajistil funkcnost

6.12.13, 09:36

21lucas: Jo ten automat na parkovisti kde sem zaparkoval nesel, jenze je na nem napsano, kam se ma jit kdyz ten automat nejde, ja nemel naladu to louskat a jeste prekladat do cestiny, ti chlapi co sem se jich pak ptal proc sem dostal ten flastr, me rikali ze si tam mam zkusit zavolat nebo naspat ze sem sel do nemocnice(parkoviste neni jen pro nemocnici)ze by mi to...MOZNA odpustili, jenze takovy aby mi nekdo do telefonu rekl ze to teda platit nemam na to se nehraje, taky me pak muzou casem poslat neco peknyho ze sem to nezaplatil aji s urokama :sick: navic obcas se vyskytne nekdo kdo jak slysi ze nejsi anglican tak se s tebou dal ani nebavi, ja sem proste sel k automatu, ten nesel, tak koukam ze na druhym parkovisti je jinej, ten sel, koupil sem to tam a hotovo, nenapadlo me v tuchvili ze vlastne na tom listku musi byt Leeds city council, to tam samozrejme nebylo, vubec me proste nenapadlo ze to parkoviste je pod jinym provozovatelem, vcera sem to zapaltil a tim to mam vyreseny, bylo moc pripadu kdyz se lidi snazili usetrit par korun a za par let se dostali do exekuci na tisicove castky, proste zapaltil sem, ja vim, mohlo za to byt neco jineho ale co, priste musim holt cist a nemusim se ted bat ze na me nekdo neco vytahne...ale samozrejme ...meli ste me slyset kdyz sem ten flastr sundaval z predniho okna :oops:

6.12.13, 18:56
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]