karburátor z Favorita na motor škoda 1203
Autor |
Zpráva |
Miroslav96
|
Re: karburátor z Favorita na motor škoda 1203
Na předstih se zitra podivám. A nejni to 3kolka, má normálně 4 kola, zvedne to 1,6t. S tym předstihem sem zkoušel hybat ale nic se nezměnilo. Když tak pročítám diskuze tak mě napadá že by to mohlo být obohacovačem částečného zatížení. Co vy odborníci na to? díky M.T.
|
8.12.13, 19:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
Ja sem na nejakou takovou destu daval myslim dvoukomorovy karbec, uz nevim proc, nebo ne vlastne ton mel destu ale bez motoru a daval se tam celej motor 1.5 z 1203 na tom byl dvoukomotorvej karbec a taky to takhle blblo, tak nakonce sem dal myslim vetsi trysku na prvni klapku a ziskalo to krasnej spodek, nic neskubalo, slo to nadherne, kolik to pak zralo nevim, ale ten pro koho to bylo to urcite neresil, bylo to na manipulaci v kovostrote
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
8.12.13, 20:08 |
|
|
Miroslav96
|
No když je to v nějaké firmě tak to nevadi, ale pro člověka co stym delá pro sebe je to o necem jinym... A myslite že by to vynecháni jenom v některych utáčkách mohlo byt tym obohacovačem částečnyho zatížení? Díky M.T.
|
8.12.13, 20:20 |
|
|
Jardak
|
Obohacovač můžeš zkontrolovat, jsou to dva šroubky. Dej si pod to hadr, protože vyteče benzin z plovákový komory. Pokud karbec byl nějakej čas bez paliva, může bejt ten ventilek zatuhlej (zaoxidovanej).
_________________ Je: Fabia combi 1,4 TDI 2008, Polo 1,2 2008 Byl: Focus combi 1,8 TDCi 2002
|
8.12.13, 20:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
asi ti nefachčí ani akcelerační pumpička ty trosky to je neštěstí, nejlepší řešení co znám tak je sehnat někde na vrakecu 15OO motor, ten si z destou jen pohrává a spotřeba je úplně jinde co spravuji ty desty, tak jsou na plyn a ty motory obsluha turuje na plný jinak je ten vozík zadusí
|
8.12.13, 21:34 |
|
|
Miroslav96
|
Ten motor je z 1203 a měl by mět 1500 ccm. Akceleračni pumpička jde dobře, když temu dám plnej, nebo jenom překlenu ten kousek nad volnoběhem tak to vali krásně. Jenom po přidání opravdu jemně se to začne dusit. když je plnej jede jak drak, jenomže potřebuju při najižděni třeba k paletě menši otáčky motoru... Ty otáčky do kterech se to dusi bych odhadl tak do 2000, pak to jde dobře. Volnoběh drži taky dobře... Díky za rady M.T.
|
8.12.13, 22:00 |
|
|
varok
|
Aha, tak to je jiná desta. Tu co mají nadílně, kde jsem předtím dělal je ta tříkolka o které jsem psal. Čtyřkolku s motorem z 1203 jsem zatím ještě neviděl. Jo a dnes jsem se byl podívat a motor to má z 1202 ne 1203, ale to by mělo být podobné, ne? Obsah tam byl napsaný ale myslím něco přes 1100ccm.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.12.13, 16:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|