|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Auto ztrácí výkon a chcípá
Autor |
Zpráva |
Bandis
|
Auto ztrácí výkon a chcípá
Zdravím, mám takový problém. Minulý týden jsem jel autem a najednou začalo ztrácet výkon až nakonec úplně chcíplo a nešlo nahodit. Dva dny na to jsem to zkoušel znova a auto normálně chytlo a zase jelo. Každopádně další den se situace opakovala. Svíčky a rozdělovač jsou max rok fungl nové. Napadlo mě, jestli nemohlo do nějaké součástky natéct. (Je MÍRNĚ prohlá kapota po nehodě). Díky moc
_________________ Škoda Fabia 1,4 TDi 55 kw Rok výroby: 2004
|
9.12.13, 13:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Re: Auto ztrácí výkon a chcípá
Jestli je to Favorit 135 karbec z popisu, zkusil bych se podívat na ETZ, tedy elektronické zapalování na pravém podběhu. Je to ta plechová krabička vedle indukční cívky. Otázka ale je, jestli to je elektrikou nebo palivem. Jestli palivem, tak jestli není prasklá, nebo spíše roztrhaná membrána v AC pumpě.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Naposledy upravil varok dne 11.12.13, 20:40, celkově upraveno 1
|
9.12.13, 16:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Auto ztrácí výkon a chcípá
spíš bych zkusil rady tohoto fora
až se motor zastaví vytáhnot svíčku a zjistit
zda je čím zapálit