|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Dobíjanie baterrie Fabka 1,9
Autor |
Zpráva |
skoda
|
Dobíjanie baterrie Fabka 1,9
Zdravím vás,stáva sa mi občas za jazdy,čo sa mi nestávalo skôr,pípne signalizácia a objaví sa na sekundu,kontrolka baterie.Zmeral som následovné,baterka má 12,56 v zo zap.svetlami, a 12,37 svetlá a ventilátor,motor beží. Keď motor na chvíľu vytočím do vyšších otáčok,tak ukazuje 14,16 V , keď zapnem svetlá a ventilátor ukazuje 14,2 V. Nemá dobíjať aj bez vytáčania motora ? Chcel som pozrieť uhlíky,ale dať dole regulátor sa mi nedarilo,podľa návodu sa mi to nepodarilo,neviem či návod bol dobre popísaný. Hľadal som na internete regulátor 14 V 038 903 023 L ale taký som nenašiel ??? Za radu ďakujem.
_________________ Felícia 1,3
|
2.1.14, 16:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Dobíjanie baterrie Fabka 1,9
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.1.14, 16:24 |
|
|
skoda
|
Podľa fotiek taký regulátor tam nieje,podobný je tomu čo som mal na felícii kedysi,aj ten nebol pod krytom,dal sa jednoducho vymeniť,dve šroubičky.
|
2.1.14, 16:33 |
|
|
skoda
|
Ešte raz sa spýtam,u Fabie 1,9 tdi, ako sa demontuje regler,treba vybrať alternátor celý,alebo len regler samostatne,a postup.Dík.
|
4.1.14, 11:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tam je výhoda že není servo, sděláš plastový dekl a ten regulátor je podobý jak na feldě, pokud z toho budeš blb tak musíš klíč vemeš za nálitek napínací kladky, nejlépe ji zajistit trojkou vrtákem, sděláš řemen pak dva šroubky ve směru od řemenice a vytáhneš altík ven, problém bude ale asi uhnívající drát u starteru se mi zdá modrý zeptej se ještě zde http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 7178,d.ZGU
|
4.1.14, 11:49 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|