|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Dlouhé startování Favo BMM
Autor |
Zpráva |
varok
|
Dlouhé startování Favo BMM
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Měl jsem auto v servisu kvůli opravě LPG(stejně mi to ty ku...y neopravili), a teď mi to špatně startuje. Když jsem auto přebíral, tak to startovalo jemně déle, ale chytlo to jakoby na chcípnutí a po chvíli se to vždy upravilo. To bylo včera. Dnes startuji auto hodně dloho. nakonec chytne, ale vždy jsem točil motor startérem odhadem 1-1,5 sekundy, nyní to musím točit odhadem 3sekundy než to chytne. Nevíte prosím co s tím? Říkal jsem jim, že to je už BMM že to nemusí trápit přes pedál, že to i při stání několik dní chytne hned. Co s tím může být?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.1.14, 16:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lamač
|
Re: Dlouhé startování Favo BMM
či to v tom servise náhodou neštartovali so stlačeným plynom a preto to mohlo zblbnúť.Vyskúšal by som na tvojom mieste starý štart,tym nieje čo pokaziť.asi.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
5.1.14, 17:35 |
|
|
varok
|
Hm, právě proto jsem jim říkal, že to už je se vstřikováním. Už jsem to právě jednou zažil v jiném servisu. Ale asi to přece jenom točili přes plyn. Tak já zkusím ten starý start a uvidím. Děkuji
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.1.14, 17:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
su zvědavý, pokud to nevylepší ten start tak vytáhni čidlo otáček očisti, vyčisti kontakty na palci a v rozdělovači víčko odmasti a na svíčkáh nastav O,5 mm drb a jede
|
5.1.14, 21:03 |
|
|
varok
|
Stal sa zázrak. Ráno jsem přišel k autu, že pojedu do práce. Sedl dovnitř a zkoušel natočit motor. Tentokráte to zase prozměnu točilo hodně krátce, což jsem se divil. Prostě to jen škytlo startérem a hned motor naskočil. Po šichtě to točilo normálně. Jel jsem ještě něco nakupovat, tak jsem opět startoval a opět jen škytlo a jelo.
|
6.1.14, 20:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
počisti co jsem ti psal a postříkej celý zapalovací modul silikonem
|
6.1.14, 21:29 |
|
|
varok
|
Tak odježděno asi týden a už to chytá vždy na prd. Startér s motorem ani nestačí pořádně protočit a hned krásně naskočí. Když už se na mě vy...li s pořádnou opravou, tak mi to alespoň nějak dobře seřídili a něco opravili. Nevím jestli nebyla nějaká chyba v ŘJ, protože mi nefunguje notebook. Chytá to moc pěkně, až se divím. Motor jede trošičku lépe, alespoň se mi zdá. Na LPG už nestřílí do výfuku při brždění motorem, nebo alespon né tak moc a z výfuku nejde tak hrozný smrad jako předtím. Jak na benzín tak na LPG. V tomhletom si s tím zase pohráli, to musím uznat.
|
9.1.14, 16:01 |
|
|
JannyMi
|
miloš zaujimal by ma vyznam postriekania zapalovcieho modulu .... aky to ma vyznam ?
_________________ PEUGEOT PARTNER 1.9D DW8
|
9.1.14, 19:56 |
|
|
CROWACK
|
hydrofóbní povlak
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
9.1.14, 19:57 |
|
|
varok
|
JannyMi: tyhle moduly někdy trpí na vlhkost, hlavně když už jsou starší. No a někdy se vyskytne i mikrotrhlinka. Ten silikonový olej udělá voděodolnou vrstvu a voda tudíž neohrozí modul.
|
9.1.14, 20:51 |
|
|
JannyMi
|
dobre vediet nastriekam ho
_________________ PEUGEOT PARTNER 1.9D DW8
|
9.1.14, 22:17 |
|