|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
vyhřivaní zadniho okna felicie ,poradte
Autor |
Zpráva |
lukyn03
|
vyhřivaní zadniho okna felicie ,poradte
Ahoj , mam problém s vyhříváním okna u feldy , vyhřivá se jen půlka , mate někdo s tím nákou zkušenost ?
|
18.1.14, 14:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Re: vyhřivaní zadniho okna felicie ,poradte
Je myšleno půlka třeba jen spodní pásky a horní ne? Tak je někde přerušeno to jakoby nakreslené síťování na skle. Dá se to opravit různými vodivými laky, ale nemám zkušenosti.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
18.1.14, 17:10 |
|
|
lukyn03
|
jojo přesně tak , funguji jen ty spodní , ale cca od prostředka na horu už ne , tak ok, zítra mrknu na ty pruhy . (asi netušíš kde bych sehnal ten vodivý lak )?
|
18.1.14, 18:54 |
|
|
lukyn03
|
|
18.1.14, 19:00 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
koupil jsem si to v kelly fachčí, očistil jsem třikrát přetřel prasklé místo a ok opravil jsem tím i neopravitelnou dálku
|
19.1.14, 12:50 |
|
|
gokralik
|
Jo, vodivým lakem vše spravíš. Ale jestli to nefunguje od půlky nahoru, spíš bych se podíval na ty tlusté pásky, co jsou hned na kraji okna a ze kterých vybíhají ty proužky. Tipnul bych, že bude přerušen ten tlustý pruh na jedné straně.
Odkud jsi? Ten vodivý lak není nejlevnější a docela brzo ztvrdne. Kdybys byl někde z okolí, klidně bych ti to opravil, páč nevím co se zbytkem.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
19.1.14, 13:08 |
|
|
varok
|
Kdo chce ušetřit, asi bude stačit i tohle. Jinak ceny přes 200,- kč. http://www.gme.cz/elektrovodivy-lak-elc ... 3-p741-004
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
20.1.14, 13:37 |
|
|
lukyn03
|
ahoj tak jsem koupil ten vodivý lak , několikrát potřel přerušené místo a už to funguje !
|
26.1.14, 14:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|