Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: aktivní policie
p.s. píše: podej na ně stížnost na gibsu a vem svědky sebou nemá cenu jeden fízl mě napadl samoška že jsem ho vyprovokoval, způsobil mi velkou škodu i ublížení na zdraví, stížnost jsem napsal mejlem o vozi, nakonec policajti odpověděli o kozi, podal jsem odvolání a napsali že na základě vládní vyhlášky číslo tři z rokuu 1954 mi odpověděli a me další stížnosti nebdou ani evidovat
|
26.1.14, 12:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
hrozně se mi u nás libí jeden fízl sešrobovaný a zdrátovaný po pádech na motorce když vleze do svého pasatu a není ho ho vidět má ty zdrcadlové folie takže vozidlo je na první pohled nezpůsobilé provozu, jeho švagr je šerif tak mu nic nehrozí
|
26.1.14, 12:14 |
|
|
p.s.
|
tak to znova sepiš a pošli to na gips přímo do prahy s tím že tam u vás na tvé stížnosti nereagujou možná by byla legrace to poškádlit přes televizi NOVA či PRIMA
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
26.1.14, 12:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dyt jsem psal stížnot jsem si poslal mejlem na ty fízl stránky MV přišla odpověd že zaregistrovali a předali, pak že to poslali do hodonína, tam si mě předvolali a řekli že když se na mě domluví nic nebadělám, pk přišlo z brna že na základě vládní vyhlášky z roku 1954 se se mnou už nebudou bavit ani nic evidovat, pak jsem poslal mejlem do prahy další stížnost kde jsem jen napsal číslo fízla, datum hodina a který zákon poručil, zas chodily mejly jak to evidují a postupují a pak fízl z hodonína napsal stránku nesmyslů pocitů oničem a bylo vymalováno http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... 0103,d.ZG4 nic lepšího ani čekat nejde že
|
26.1.14, 13:22 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Nelze, taky jsem si kdysi stezoval a bylo to podobny.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
26.1.14, 17:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
je to takový mlýnek kdybys tam vložil ty nejlepší smysluplné věci vypadne ho**o
|
26.1.14, 17:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Viky píše: Nelze, taky jsem si kdysi stezoval a bylo to podobny. víiki pak na mě nezapoměn až budeš něco plánovat s lodí dunaj nebo cokoli bych s tondou jel ale musím to vědět dopředu, ty ten náš kraj znáš, viné stezky baták, sklepy s vínem, pálenice, sranda zábava, pak nastoupí čuráci a na yotube fízl říká na lodi za pití lze uložit až 1OO.OOO kč pokutu, ukážou jak jede fízl na kole po cyklostezce a 25,OOO pokuta, jedeš z plesu a fízli tě zastavujou majákem přitom kdyby se nekouřilo a nechlastalo mají fízli na výplatní pásce O mi je z toho na blití
|
26.1.14, 18:32 |
|
|
michalkatka
|
Miloš, ty si teda číslo Vieš, tiež mám D ( autobus ) a s Policajtami som nikdy problém nemal, aj keď ma zastavia tak slušne, kamarátsky si pokecáme, dokonca som mu musel vysvetliť značka Stop znamená zastaviť na mieste od kiaľ má vodič náležítý rozhľad do križovatky, nezáleží na tom či som druhé, alebo aj tretie vozidlo, pozrel "D" - štastnú cestu... vieš aj policajti sú ľudia čo si robia prácu, na druhej strane predpisy sa snažím dodržiavať, teda semafóry, stopky, zákazy určite...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.1.14, 20:00 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michale i já mám benga kámoše ježdění s autobusem a dodržovat zákony mi nedělá problémy, dokonce řed dvěma lety jsem se svezl s blekrdecker , jen sem nasál zrcátka že jedu s long a OK, myslím že ten řidič mě chtěl i dostat že mi dal kolečko, že budu vyvalený, a v poho jsem odjel štyřicet kiláků, úplně v poho ne zodpovědnost a napětí je ale na OKO ok vadí mi jen aktivní cyp nic víc deš na ples pohoda vylezeš ven a majáky
|
26.1.14, 20:31 |
|
|
michalkatka
|
pozri, viem že alkohol zväčšuje svaly, ale zmenšuje mozog ťažko radiť takto na diaľku....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.1.14, 20:41 |
|
|
john simple
|
Miloši a v těch majákách není STOPka ? mě stavěli na zastávce autobusu asi dvakrát, když jsem orgána upozornil, že tam nesmím stát, tak mi sdělil, že on mě tam zastavil a že můžu.
|
27.1.14, 07:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pokud chci hájit zákon a zastavovat vozidla je v zákoně napsáno že mám rosvítit nápis stop a ne zapnout majáky, pokud se chtějí víc zviditelnit tak mohli třeba střílet z oken do vzduchu
|
27.1.14, 07:44 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Milos: Planuje se, nekdy na jare. A ja debil ti zapomnel zavolat, tenhle vikend byl sraz v Hodonine.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
27.1.14, 09:16 |
|
|
Lamač
|
Ak máš za sebou majaky,na ktorých nesvieti STOPka,máš sa iba uhnúť,aby si im umožnil prejazd.Ak tam bliká aj STOPka,tak zastaviť.A je jedno či na prechode pre chodcov,alebo na autobusovej zastávke.Oni ťa tam zastavili.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
27.1.14, 09:27 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
v zákoně je ale napsáno nápis stop ne v kombinaci majáky majáky a stop je špatný symbol to není přeci v zákoně to je zneužití zákona,
i pamatuji jak se borec soudil s policajtama a vyhrál zastavovali ho nápisem stop ale ten byl pod sklem ve škoda 12O, v zákoně psali ře nápisem stop umístněný na vozidle
|
27.1.14, 10:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|