|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Myslivec
|
Felda 1.6Mpi chladič
Přestalo mi to dnes chladit. Včera jsem dojel OK , dnes se hřeje. horní hadice do chladiče horká , spodní studená.Topení OK. Je to termostat? A mění se celý i s plastovým domečkem , nebo jen termostat. Předpokládám, že je na té spodní hadici , že jo ? Dík za rady.
|
28.1.14, 15:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Felda 1.6Mpi chladič
vyměn jen víčko termostatu prasklo a termostat se nemá o co opřít
|
28.1.14, 16:34 |
|
|
Myslivec
|
Díky, koukal jsem trochu po netu , je to tohle ? Abych nekupoval celý domek komplet. http://www.skoda-dily.cz/eshop/03212112 ... statu.html
|
28.1.14, 16:52 |
|
|
p.s.
|
a nebo se ten termostat rozkočil ty umělohmotný packy nic nevydržej tady drobněj postřeh http://www.skoda-club.net/forum-tema/do ... e-1-6-9296
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
28.1.14, 16:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="Myslivec"]Díky, koukal jsem trochu po netu , je to tohle ? je
|
28.1.14, 17:57 |
|
|
Myslivec
|
Pánové děkuji za rady. Dostal jsem se k tomu až dnes. Termostat "vystřelil" tyčku a ta prorazila přepážku v domečku. Měl bych na vás ještě dvě otázky. Kde se asi tak zastaví ten odštípnutý kus plastu? A proč ten termostat se tak "rozskočil" či proč ta tyčka vyletěla? Je to konstrukcí toho termostatu? Že by se něco nepovedlo? Synovi se to samé stalo na týhle Feldě asi před 4 roky. Teprve dnes to přiznal. Ještě jednou díky.
|
5.2.14, 12:01 |
|
|
CrazyMan
|
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
5.2.14, 14:02 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nejspíš v chladiči
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.2.14, 14:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|