Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 17:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Felicia 1.3 MPI - Jizda bez kapaliny 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Felicia 1.3 MPI - Jizda bez kapaliny
Felicie kúria fakt dobre...

radiátor Starline by nemal byť problém, ale často býva problém v klapkách ovládajúce kúrenie, pre teplý/studený vzduch sú dve, obe! musia chodiť do krajných polôh a majú po obvode taký gumený lem ktorý keď je rozdrolený tak to podfukuje, ale skôr býva problém v lete že namiesto studeného vzduchu ide ohriaty...

hadice čo idú do kúrenia nesmieš udržať v ruke, 80 - 90° je fakt veľa, pokiaľ udržíš máš buď vadný termostat, ešte môžeš mať nedostatočnú cirkuláciu vody v malom okruhu, kľudne môže byť niekde bordel ktorý omedzuje prietok vody...

aj tak mám podozrenie že to bude tesnenie pod hlavou, to sa bude postupne iba zhoršovať...

29.1.14, 09:52
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Felicia 1.3 MPI - Jizda bez kapaliny
no prave ze ty klapky jsem kontroloval a zkousel jsem prstem jestli by nesli jeste vic nahoru...a gumovy lem se mi zdal v pohode, ono stejne nejdulezitejsi pro regulaci topeni je ta klapka u radiatoru, ta klapka pred ni je bud jen otevrena nebo zavrena a predpokladam, ze skoro vzdy ji potrebujes mit otevrenou aby ti do kabiny proudil nejakej vzduch...jinak termostat vylucuji, ten mam novy a podle budiku otevira spravne a ruka na hadicich udrzet jde, ale ne dlouho, ta teplota tam je znat, ze je tam tech 90C...a co se tyce bordelu v okruhu, tak taky vylucuju, dival jsem se na vsechny hadice a nikde ani zadny vodni kamen...a navic jsem delal pred vymenou kapaliny proplach se sodou...takze taky to vidim na to tesneni pod hlavou...ale zase mi nejde do hlavy, jak rikal Milos, ze mam zkusit do kopce auto vytocit a ze pokud to prestane topit tak mam hlavu KO, jenze mi to pri vyssich otackach topi jako sauna...jen pri tech 2000-3000ot ne...:(

29.1.14, 18:07
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3