Tyvole to uz je tretie tesnenie odkedy ten motor poznam Ak je to ten co som tam mal ja. Ale nechapem co ti tam vletelo ze to takto dorasovalo aj hlavu aj piest. A zjavne to ten piest dostal az tak ze je vyoseny na piestnom cape - alebo to len skresluje foto? Tie favority mam pocit ze vydrzia este vacsie ho**o ako preklinana 130, ktoru som zvnutra jakziv nevidel a jake kilometre som v tom vydrzal jazdit...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
5.2.14, 12:51
Reklama
Reklama
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Ty máš napsané, že Forman je 136ka, ale ty písty jsou 135, ne?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
5.2.14, 14:54
gokralik
DL: Co tam vletělo těžko říct. Možná nějaký bordel, co se tam dostal, když jsem měnil těsnění poprvé. Ty motory toho vydrží hodně, ale tenhle už asi ne.
Jarda: Podložky jsem tam nedával, hlava je nahozená. Zítra dostrojím zbytek a vyzkoušíme, jestli bude vrčet.
varok: Jo, ale hlava je snížená, takže je to 135 alá 136. Nebo možná ještě víc.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
A nenalil jsi tam nechtíc chladící emulzi do obráběcích strojů?
7.2.14, 15:24
gokralik
Ne, ale teď je to asi tak jediné, k čemu by se ta směs dala použít.
Motor jede normálně. Ale zatím má na hrbu jen 22 km. Dneska ještě pojedu pro mladou do Ovy, tak to risku. A zítra do Citova pro motor. Pak už ať si klidně umře.
Jo a zadní dveře už fungují. Sundal jsem tapec (úplně bez poškození) zámek byl jen zaseklý. Prostříkal jsem to WDčkem a pak už šel rozhýbat. I centrál naštěstí funguje normálně.
Mě takhle jednou asi před 2 roky blbly zadní pravé dveře. Asi natekla do serva voda z tajícího sněhu a přestal fungovat. Klasické otevření klikou šlo normálně. Až se to vysušilo, vše v pohodě a doteď vše funguje jak má. Jestli jednou zlobil zámek, vyndal bych ho, pořádně vyčistil a promazal.
8.2.14, 16:58
gokralik
Časem... možná... někdy... Až se zase zasekne. Tak Miloš už zase brázdní dálnice. Motor jede v klidu, voda z nádržky neubývá, takže by to mělo být OK. Akorát na víčku se tvoří kapky vody, ale to se asi jen vypařují zbytky z toho marastu, co tam byl. I kontrolka mazání přestala fungovat, musel jsem vytáhnout čidlo a vyteklo trochu vody následované olejem.
Každopádně je mladá dostatečně poučena, co dělat v případě, že jí auto zase začne vařit a v kufru je 5 litrů vody pro případ nouze nejvyšší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník