Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 16:35

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 76  Další
 ETHANOL E85 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: ETHANOL E85
Veteranista píše:
...prostě to mění hodnoty z čidel, aby jednotka poslala víc paliva, kde pak je ta úspora?

úspora nejni, ale budeš tankovat za 26kč/L :D

Octavia 4X4 TURBO Obrázek

16.10.13, 04:15
Profil ICQ
Pspvek Reklama

rejpal

Veteranista píše:
Přestavba za 9 tisíc?

I dvojnásobek.

16.10.13, 06:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pan Kapitán

Zlaty LPG.

Cvokárium: Youtube Instagram

16.10.13, 07:21
Profil ICQ YIM

tak tak, rozšířenější síť čerpaček a hlavně tankuji za litr cca 16 Kč, někdy i míň

16.10.13, 08:04
Mistr mechanik

lpg má supe cenu v hodoníně jsem viděl 15.6O

já dneska převážel fiat ulyse dvoulitr s přestavbou dvakrát se převalil motor chytlo to nesmí se po tom chvilku nic chcít pak to jelo i táhlo v pohodě
čistý etanol

pak tu bylo jedno MPi bez katu a lambády, tankuje tak že jednou tam cákne etanol třeba za 7OO do plné, podruhé za 8OO benálu doplné, zatím vše OK starty,spotřeba i jízda,

jen se mu zdá že když jede z křižovatky tak to tak neakceleruje jak dřív, jezdí denně cca 55 km

19.10.13, 12:12
Mistr mechanik

minulý týden jsem byl u jednoho auta ted nevím japonec nebo korejec, nebyl čas zjistit ani co to je za ato, jezdí na etanol nasraný že už to tam nedá, skáče to, jede jak na tři válce, nechce to jet,

otevřel motor a já zjistil že mu kuna ukousla jeden VN kábel a tři rozkousala :shock:

19.10.13, 12:17
Mistr mechanik

slovacek.milos píše:
fiat úlisák,má přestavbu, už jsem o něm psal spotřeba paliva dobrá, že by se mu nějak zvedla nepocítil, špatné starty po ránu, jezdí na čistý nic jiného netankuje,

ve středu jsem se dověděl o ulisákovi že strrašně žere a jsou to prej hajzlové co ho nalákali na přestavbu

je to citace majitele :wink:

Naposledy upravil slovacek.milos dne 10.2.14, 08:02, celkově upraveno 1

9.2.14, 20:32
Mistr mechanik

mám další felicii na etanol, je to MPi 1,3, je tam udělaná hlava, co jimajitel koupil před osmilety tak nejde kyslíková sonda,

zatím lejou etanol s benálem půl na půl, nic nepocitují ani zvýšen spotřeby, benál i líh tankují na čsad veselí nad moravou :oops:
.......................................................................................................................................

pokračování k této feldě, jedná se o šetřilky kteří když pustí korunu na víc dokážou sehrát nepředstavitelné divadlo a benziń zapověděli, tankují jen etanol,motor nastartují,nebo nenastartují nebo nastartují pak chcípne a nejde natočit,

dělají to tak že vyšrobují svíčky , ráno zapnou troubu svíčky vypečou jak buchtu

pak je našroubujou a tak jezdí na líh

pečení svíček je asi méně bolestivé jak si vrtat koleno :oops:

velká úspora peněz je v tom že v rodině je známo, že auto není spolehlivé, nechce startovat tak jezdí všichni na kole :mrgreen:

Naposledy upravil slovacek.milos dne 10.2.14, 11:52, celkově upraveno 3

9.2.14, 20:48
Mistr mechanik

[quote="slovacek.milos"]

10.2.14, 07:52
Mistr mechanik

včera jsem byl s feldou MPI

pečení svíček je přesztalo bavit, a jezdí na benál, etanol nalejou jak se oteplí :oops:

2.3.14, 16:58
Mistr mechanik

slovacek.milos píše:
slovacek.milos píše:
fiat úlisák,má přestavbu, už jsem o něm psal spotřeba paliva dobrá, že by se mu nějak zvedla nepocítil, špatné starty po ránu, jezdí na čistý nic jiného netankuje,

ve středu jsem se dověděl o ulisákovi že strrašně žere a jsou to prej hajzlové co ho nalákali na přestavbu

je to citace majitele :wink:

dneska mi přistál úlisák že ta spotřeba to se nedá, zkoušeli jsme kde co kts, vstřiky, podvozek a nic podstatného, co by spotřebu dramaticky ovlivnilo

nakonec jsme vytáhli svíčky nešly ven, děs, stříkání nekonečné točení, odtrh 1,5mm,svíčky moooc staré.

četl jsem že prej na zapalování alternativních paliv svíčky LPG CNC tak jsem je na zítra objednál, víc do toho vrtat nebudu je čas :oops:

2.4.14, 19:52
Ignorant pravidel

ja uz spotrebu na evikovi neresim, zjistil sem ze po meste muze muj motor sezrat az 14l/100 a ja jezdim tak nejak kolem 12 :P
ranni starty jak stara skodule ale jede to, nejvic me potesi udaje na tankovacim stojanu kdyz za 300kc tam mam 2 ciferne cislo v litrech (pri plne nadrzi nepresahnu cenu 2 tis) :P

3.4.14, 20:05
Mistr mechanik

já dal ted poprve svíčky na LPG cng, časem se dovím jestli to mělo nějaký význam

pár lidí píše otom že u E85 jsou pro zapalování alternativních směsí lepší, vhodnější, odtrh jsem nastavil O.55 mm :oops:

11.4.14, 06:40
Moderátor

Milošku, nemělo, E85 nepotřebuje lepší svíce ani lepší zapalování. Stačí je měnit dle předpisu výrobce.

11.4.14, 15:31
Mistr mechanik

jiříčku mi se dnes stalo toto

přijel ulísák oba řidiči jeden tvrdí že to žralo i 15 s eko jízdou 12, byli v polsku a v litvínově spotřeby super prej 9 litrů vyměnil jsem jen svíčky na LPG nic víc

starty ochotné

jako jiříčku je mi jasné že kdybych tam dal nové nejlevnější brisky ten efekt mohl by být stejný no prostě popisuju jak život de :wink:

pro mě je jen novinka že se občas sem tam dočnu že pro zpalování alternativních pliv je lepší svíčka pro lpg cng

11.4.14, 20:23
Pspvek Reklama

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 76  Další