Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 20:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Klepání přední nápravy. 
Autor Zpráva

Příspěvek Klepání přední nápravy.
Dobrý den přeji všem. Chtěl bych se zeptat čím to asi je, že když se rozjíždím a točím do prudké zatáčky, ozývá se mi od předního kola klepaní. Zjistil jsem, že se to stáva jen při rozjezdu a plném rejdu. Během jízdy už to slyšet není. Mám favorita rok 92. Díky za odpověd.

2.2.06, 12:00
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Hm, jestli to dělá v plném rejdu a zní to jako takový cvakání, tak takhle se projevujou vyběhaný homoklouby. Zralý na výměnu.

2.2.06, 15:34
Příspěvek 
Když to dělá jenom v plným rejdu a v záběru, tak to ještě toho favorita přežije. Chce to rozebrat vypláchnou, dát novou náplň a nový prachovky a pak je čas od času kontrolovat. A pak to vydrží ještě dlouho.Určitě ale není dobré jezdit s prasklýma prachovkama třeba půl roku.Holt šmirgl je šmirgl.

2.2.06, 16:53

Příspěvek 
Díky za odpověd. Možná se na to podívám když si tady něco přečtu o výměně.

2.2.06, 18:12
Profil ICQ

Příspěvek 
nazdar všichni. mám takový problém. mám škodu 120M s favorit motorem a jednou jsem táhnul kamaráda který má hunday pony a když jsme byly v kopci tak se začaly tvrdě ozývat rány do podlahy od přední nápravy.bylo to jako kdyby mi někdo bouchal kladivem do podlahy a do dneška jsem nezjistil příčinu. od té dobY jsem raději nikoho netáhnul protože tehdy to bylo hodně nepříjemný až jsem měl strach.slyšel jsem že by mohla být prasklá kastle ale jsem jsi 100% jist že není protože před rokem jsem jí totálně vyvařoval.jenom s vyvařováním jsem jsi dal práci na 4 měsíce. je nová celá podlaha,kufr,sloupky atd.pořaďte mi prosím. :cry: [/b]

2.4.06, 09:22
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]