|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Zamlžování čelního skla zevnitř
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Re: Zamlžování čelního skla zevnitř
Takže k tým ventilom, stáva sa že pri výmene sa stratia také plastové klobúčiky čo sa musia vsadiť do tela radiátora, mám pocit že aj tie sú dva typy keď je robustnejší ten otočný tanierik sú aj tie klobúčiky tenšie. Potom to buď stále kúri alebo sa pri zatiahnutí ten ventil zdeformuje. Samozrejme ventil aj obe klapky musia chodiť do krajných polôh, favo vetranie je trocha účinnejšie nakoľko vzduch neobteká okolo horúceho radiátora a pre prietok studeného vzduchu je väčšia plocha, tým že otvorí aj klapky nad a pod radiátorom.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.2.14, 14:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ka-spel
|
Re: Zamlžování čelního skla zevnitř
Taky jsem řešil neustále zamlžování u feldy. Přetěsnil sklo, dal novou gumu a lepší a furt se mlžilo a v dešti bylo na koberčích a pod palubkou mokrou. Při likvidaci auta jsem našel totálně vyhnité plechy v blatnících ke dveřím.
|
20.2.14, 00:41 |
|
|
|