|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Pružiny felicia 1.3 paketu pro špatné cesty
Autor |
Zpráva |
Jantar
|
Pružiny felicia 1.3 paketu pro špatné cesty
Zdravím, Nemohu nikde dohledat, jaké ZADNÍ pružiny obsahoval paket pro špatné cesty.Tušíte někdo? Sehnal jsem přední z tohoto paketu (tužší a delší) a chtěl bych i zadní. Ty ale podle všeho asi byly seriové klasické? Nicméně o zadních pérech v tomto paketu nějek info chybí, nebo neumím hledat na těhlenctěch internetech... Děkuji za radu!!!
|
9.4.14, 07:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Rustyy
|
Re: Pružiny felicia 1.3 paketu pro špatné cesty
Zdravim, jestli máš krátkou Feldu tak dej dozadu pera z kombika...jsou ze silnějšího drátu a jsou o fous delší...já to tak mam a zvedlo se mi to asi o 7 cm...
Rustyy
_________________ Felinka 1,3 MPi r.v.1996 GLXi 72kW S požehnáním Mr.Cimbu
|
9.4.14, 09:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to si musel mít ty starý řídně unavený ...
pokud by z kombíka nestačili tak jsou ještě Vanplus ty jsou ještě tvrdší než ty z kombíka
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.4.14, 09:24 |
|
|
Rustyy
|
byly unaveny ale ne az tolik...porad bylo kolo nad lemem...
ještě je jedna možnost a to mezizávitové gumy...taky fajn pomůcka...v kombinaci s combi pružinama by to určitě mělo mít správný efekt
_________________ Felinka 1,3 MPi r.v.1996 GLXi 72kW S požehnáním Mr.Cimbu
|
9.4.14, 09:38 |
|
|
Jantar
|
Zapomněl sem napsat, že to je kombi... Možná tam dám ty z Van+. Předpokládám že to je Felicia Van, ze který to musím použít... Nicméně mě zajímalo, zdali ten paket obsahoval mj. pouze neseriový přední tlumiče a péra, ale zadní zůstali stejný... Na předku mam ty z paketu a naprostá spokojenost, doporučuji ; )
|
9.4.14, 13:20 |
|
|
Jantar
|
Ještě se zeptám na toho Vana. Předpokládám, že pro fel. combi mám použít pružiny z felicia Van+, nikoli z forman Van. Nebo jsou stejné? Nějak se mi nedaří najít ty péra na fel van. kdyby bylo číslo produktu škodovácký?
|
9.4.14, 13:28 |
|
|
Jantar
|
Tak pružiny pro špatné cesty na zadek jsem sehnal, dnes přijdou, tak jsem zvědav na tloušťku a počet závitů... Pružiny na Fel VANplus sehnat neumím , ani u dealera škoda, nemají je v etce označené, neustále tvrdil, že jsou stejné z praktika, což nejsou. Nedohledal jsem ani jejich číselné označení, na netu v tom mají bordel...
|
11.4.14, 09:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|