|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
roman_an1
|
jaké sedačky do Felicie
Zdravím, potřeboval bych poradit jaké sedačky do Felicie? Chci vzít z vrakáča nějakou k řidičovi, ta moje už je hotová..tak bych chtěl poradit..z tech feld jsou sedačky na vrakaču hned pryč, ale ze zahraničních tam ty sedačky obyčejně bývají..tak bych se chtěl zeptat jestli nemá někdo zkušenosti z nějakého jiného auta..napadl mě třeba Punto nebo Fiesta..jedná se mi o to aby bylo pokud možno co nejméně práce s předěláváním díky
_________________ Felicia BMM 40KW LPG
|
30.5.13, 17:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
JeeRKa
|
Re: jaké sedačky do Felicie
známý měl ve favoritu kožené sedačky z r19 ... moc jsem nevyzvídal, ale prý nebyl s uchycením větší problém ... já r19 měl a sedačky byly fajné měkoučké ... ale jinak bych sháněl dál sedačky na feldu
_________________ Škoda RAPID - 135 (1988)Jeden z 1 272 kusů ! Fotky BMW E36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ... Fotky Manet Korado (1998) - Puch Supermaxi Fotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný stroj Fotky
|
30.5.13, 20:37 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja bych radsi nasel bouracku na ridicv sloupek, sedacky budou sice hin ale pravdepodobne ty potrebujes jen molitan a latku, kostru pouzijes svoji
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
30.5.13, 21:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
na předek přizpůsobíš cokoliv já mám z fábky,
|
7.6.13, 06:22 |
|
|
chavier
|
jsou kožené sedačky L&K Felicia pohodlnější než ty základní?
Klidně bych použil do Feldy sedačky z vyšších řad Favoritu, jenž jsou o poznání pohodlnější...
_________________ Škoda Octavia TDi Škoda Felicia MPi VW Golf mk1 1.6TD VW Golf mk1 1.9D automat
|
18.4.14, 05:32 |
|
|
shrekzv
|
ak nemas klimu tak v kozi v lete budes kazdy den mokry, vyskusaj sedacky octavia1, mohli by byt za rozumnu cenu...ak mas rozpocet tak aj z 2kovej
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
18.4.14, 05:51 |
|
|
varok
|
Ty origo Felda se mi nezdají nějaké moc pohodlné.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
20.4.14, 13:47 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
sice to není felicia ale ja do svího favoritu dal sedačky z II oktávky a to se teď jezdí na zimu i z výhřevem
|
25.4.14, 19:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|