|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Jiri irl
|
Alarm Š.felicie 97
Zdravim vas,
navite nekdo jak aktivovat orig.alarm Felicie?..kdyz ho aktivuju pod kapotou klickem ,parkrat pipne,pak je klid,a kdyz je auto zamknuty,porad potichu pipa,ma to tak bejt?.asi ne,co?
Koupil jsem auto v Irsku jako -ojety-A nemam k nemu dalk.ovl.diky za radu Jiri
|
22.7.07, 15:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Jestli je tam META SYSTEM, tak bez originálního DO to nůžeš zahodit, ke STARLINE si musíš koupit DO a skódovat s alarmem.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
22.7.07, 15:59 |
|
|
Jiri irl
|
Diky za odpoved,znacka alarmu mi neni znama,ma jen oznaceni A16,vyrobeno v Italii,to vse
asi koupim novej. Jiri
|
22.7.07, 17:34 |
|
|
Drak
|
Tak talián je META SYSTEM a označení by mělo být MA 16, zahoď to, protože firma sice ještě existuje, ale pro starší alarmy už řadu let neposkytuje žádnou podporu, nehledě k tomu, že klíčenka na tuto značku nejde naprogramovat, vevnitř je číselnej kód a při poškození se podle toho kódu objednávala druhá, ale jak říkám na felicie už bohužel není podpora. Možná by se to dalo řešit individuálně přímo na technické podpoře v Itálii, ale vzhledem k ceně kvalitního kompaktu na DO okolo 2000,- se to asi nevyplatí.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
22.7.07, 19:18 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|