Autor |
Zpráva |
Radic
|
Matthes píše: Šemik píše: Matthes píše: Tyhle sragory se bohuzel este vyrabej Neurážet OR 34 Celý náš automobilový park využívá jejich služeb a jak pěkně jezdí Šemiku, jedna se o univerzalni pneumatiku, takze stoji za ho**o jak v zime, tak v lete, na tom sem se shodl s mnoha lidma i odsud. Az se tyhle stary konecne sjedou, tak uz nikdy nic takyvyho na auto nedam
nahodou ja mam taky OR34 nejvis me vadi ze sou nejaky nepiskavy...na normalnim povrchu to do zatacky nikdy nepiska...se semperitama to hvizdalo jak o zivot a to ze sou na ho**o v lete i v zime vim taky, ale koupil je deda.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
24.7.07, 10:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
Radic píše: Matthes píše: Šemik píše: Matthes píše: Tyhle sragory se bohuzel este vyrabej Neurážet OR 34 Celý náš automobilový park využívá jejich služeb a jak pěkně jezdí Šemiku, jedna se o univerzalni pneumatiku, takze stoji za ho**o jak v zime, tak v lete, na tom sem se shodl s mnoha lidma i odsud. Az se tyhle stary konecne sjedou, tak uz nikdy nic takyvyho na auto nedam nahodou ja mam taky OR34 nejvis me vadi ze sou nejaky nepiskavy...na normalnim povrchu to do zatacky nikdy nepiska...se semperitama to hvizdalo jak o zivot a to ze sou na ho**o v lete i v zime vim taky, ale koupil je deda.
pokud jde o pískání, doporučuju matador MP15, když jsou na hraně smyku tak řvou jak o život
|
24.7.07, 10:17 |
|
|
Šemik
|
Matthes píše: Šemiku, jedna se o univerzalni pneumatiku, takze stoji za ho**o jak v zime, tak v lete, na tom sem se shodl s mnoha lidma i odsud. Az se tyhle stary konecne sjedou, tak uz nikdy nic takyvyho na auto nedam
Vždyť já vim že jsou z dnešního pohledu svými vlastnostmi už někde na smetišti, ale když mě se prostě moc líbí ten desing toho vzorku Tak snad kvůli tomu je mam tak rád a přehlížím špatné vlastnosti..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
24.7.07, 10:22 |
|
|
michalkatka
|
napr. asi mesiac do zadu som videl nové (?) matador MP11 economy, čo viem tie už matador nevyrába cca 10rokov, a predstavte si bolo na nich - made in ussr
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
24.7.07, 10:23 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja ti je snad prodam A koupim novy od jedny finsky firmy
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.7.07, 10:26 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
michalkatka píše: napr. asi mesiac do zadu som videl nové (?) matador MP11 economy, čo viem tie už matador nevyrába cca 10rokov, a predstavte si bolo na nich - made in ussr
to asi predali v servise moju vyhodenue rezervu madei in USSR a este k tomu 1989
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
24.7.07, 10:51 |
|
|
DRYVER
|
Tak to slysim poprve ze se ta pneumatika pokud nema vyznaceny smer otaceni nemuze prehodit. V servise jsem to nekolika lidem uz prehazoval na rafku pneumatiku protoze meli spatnou geosku a aby ji sjeli i z druhe starny
|
24.7.07, 17:05 |
|
|
sporcl
|
vada gumy nebo sem to o něco prorazil?
zrejme to byl protektor.me se to stalo take.najednou zacalo auto skakat a pak odlitlo kus protektoru.take jsem to mel vzadu.
|
24.7.07, 18:14 |
|
|
sporcl
|
Re: vada gumy nebo sem to o něco prorazil?
zrejme to byl protektor.me se to stalo take.najednou zacalo auto skakat a pak odlitlo kus protektoru.take jsem to mel vzadu Cartmann píše: nechaval sem před tydnem a něco nazout barum OR34 nebo co to je(už se mi do sklepa nechce) a byla v pěkným stavu , no najel sem na ní 1200km za 8 dní a dneska mi na dalnici z brna do prahy zhruba ve 140/h při předjiždeni kamionu auto začlo skakat jak stepni koza a když sem se dokodrcal do odstavnyho pruhu tak sem našel totok.
|
24.7.07, 18:17 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Šemik píše: Matthes píše: Tyhle sragory se bohuzel este vyrabej Neurážet OR 34 Celý náš automobilový park využívá jejich služeb a jak pěkně jezdí
Tady sou no, koukam ze sem se tam uz driv projevil a jak sou drahy, to je des a hruza
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.7.07, 20:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|