Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: ETHANOL E85
Jiří Čech píše: Aha, jezdí ve Feldě v Indii na E100, dobrý, ještě tu o Červené karkulce a bude to fajn... e sto přej není ale jezdil do kvasin na čistý lih bez benálu
|
6.7.14, 20:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Hele tak ja se ho zeptam, kdybych ho tu nahodou potkal. Ve který casti Indie se nachazi? Třeba pojedu kolem.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
6.7.14, 20:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
viki ted je v praze to bylo v části u číny bengálsko čkd tam postavili železárny jestli jsme to doře pochopil, neměldeset měsíců práci v oboru a pack se dostal do čkd a je OK diplomku měl na téma pohon auta vodíkem, je zastáncem majera z ameriky co ho kvúli pohonu vodíkem otrávili
musí se jezdit na benál a naftu jinak neeee
co ten dunaj nepojedeš tam?
|
6.7.14, 21:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="Jiří Čech"]My se nehádáme, jen si připravujeme půdu na to, jak si robiijeme držky, až se potkáme... :-D:-D to jirko určitě ne kopu hajkik s otočkou v první minutě umím si zápasníka hezky připravit aby měl ruce bez krytu a dám mu jistotu že na mě má , a pak bys jirko jen držel spodní provaz a nereagovaly by ti zornice, ale jen v ringu já nechci sedt v base věř tomu že bychom byli spíš kamarádi a měli si očem vyprávět
|
6.7.14, 21:34 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
slovacek.milos píše: Jiří Čech píše: My se nehádáme, jen si připravujeme půdu na to, jak si robiijeme držky, až se potkáme... :-D:-D Jinak četl jsi, co jsem napsal o tom oficiálním testu? ten test to si jen racionalizuješ kolečko do svých hodinek na lih nejezdíš a nemáš stím žádné praktické zkušenosti Oficiální test lidí, kteří skutečně o autech něco vědí, je pro mne víc, než nějaké kydy amatérů, kteří neumí nic jiného, než auta kurvit. A hlavně lidem blbnou svým lhaním hlavy.
_________________ J.
|
7.7.14, 18:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
co na tom chceš jirko číst, všechno musí být na ho**o zamořit vzduch, motor se musí po 3OO metrech zastavit, všechno se musí hned skurvit, prostě oničem, a pokud je jiný směr že nato někdo najede třeba 9O,OOO tak to jsou kdydy amatérrů co jem kurví motory a nic o tom neví s nějakým ofic testem si můžeš akorát vytřít, přál bych ti stanici na měření emisí, do roka by se po silnicích projížděli jen cyklisté a ty bys byl v pohodě nikdo by k tobě nejel
|
7.7.14, 19:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiří Čech píše: Milošku, palubní počítač na E85 nereaguje, neb počítá spotřebu podle ŘJ na benzín a ne skutečnou s namontovanou krabičkou. A jestli tam krabičku nemáš, tak to auto na takhle smíchanou směs moc nejelo a nebo si pleteš objemy. Ale s tebou je to těžké, mozek ti moc nefunguje, přemýšlení a logické odvozování je pro tebe moc náročná disciplína, takže by bylo dobré, kdybys takové hovadiny nepsal... ) A stará ti poděkuje, až se jí auto někde vysere. koktávka kombi 1,2 turbobenzín 77 kW, nová najeto 27.OOO km jel jsem na břeclav v nádrži 8 l spotřeba podle palubáku 4.5 l nalil jsem 12 litrů etanolu jel do brna spotřeba vzrostla na 4,6 z brna jsem jel plně obsazený spotřeba na palubáku vzrostla na 5, ale zapláklima jirko dneska jsem si na tebe vzpoměl jel z dovolené jednu trasu kterou jsem udělal takovou eko normál jízdou kdysi za 3,9 až 4 s benzina vervou 1OO, v podstatě nic ani jiného netankujem jen vervu nebo premium 1OO, no stará natočila normál benál, benzinu neprozradím nerad pomlouvám, no a spotřeba při velké snaze pod 5,5 v průměru nešla, při dvojce když si sešlápl na podlahu musels počkat až turbo zatáhlo, příště natankuji raději E 85 jak normální palivo a k tomuto článku se vrátím,
|
3.8.14, 17:11 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Ten motor má předepsaných 95 oktanů, jestli se jezdilo pouze na stovku, tak si ŘJ nastavila nově naučené parametry na 100 oktanový benzín a je jasné, že když se pak vzal 95 někde no name, tak se motoru nechtělo jet. Znám to ze své Feldy, pokud jezdím, tak auto jede čím dál tím lépe, ale jak to odstavím a odpojím baterku (rádio mi ji totiž vybije), tak se tomu pak zase nechce (ŘJ si vymazala nasbíraná data). A tak nějak je to s těmi benzíny, nehledě na to, co jsi kde koupil za svinstvo. Hele, zkus vyjet benál co nejvíce to pújde a pak tam dej aspoň půl nádrže E85 a dej vědět, ju?
_________________ J.
|
4.8.14, 09:43 |
|
|
fatal
rejpal
|
Tak to by mě trefilo, odpojovat baterku kvůli rádia. Špatné zapojení nebo špatná značka rádia. Pokud máš zapojené ne-blaupunkt rádio na origo felďácké iso pro blaupunkt, je jasno, mají prohozené plusy (jen fauvé a blaupunkt - idioti).
|
4.8.14, 09:50 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
To auto stojí od března a při nějakých cca 11 mA odběru si spočítej, za jak dlouho je aku vybitý tak, že nenastartuješ... Když se s tím pravidelně jezdí, nemá to na nic vliv. A je to Kenwood.
_________________ J.
|
4.8.14, 09:55 |
|
|
fatal
rejpal
|
Tak při odstavení na delší dobu to chápu.
|
4.8.14, 10:21 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Fatal: já zase nechápu, proč nemohou mít rádia všechno uložené v pevné paměti bez nutnosti napájení. Když rádio odpojíš od šťávy, musíš zase všechno znovu jako blbec naladit.
_________________ J.
|
4.8.14, 12:06 |
|
|
darklord
|
Ked mas smejd radio tak ano, radio co mam v rapide si po 4 rokoch v skrini dokonca pamatalo cas prehravanej skladby, a po spojazdneni zacalo prehravat kde pred 4 rokmi skoncilo A stale napajanie u neho je preto, aby mohlo prijimat dopravny servis a po zapnuti zapalovania mi ulozene zaznamy prehrat. Aj ked je pravda ze bezne spotrebne autoradia su smejdy :/
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
4.8.14, 12:09 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Darklord: špatně jsi četl - pokud neodpojím aku, rádio si všechno pamatuje, přestože je vyrobeno v roce 1997... Vadí mi to, že má tak velký odběr, jen kvůli uchování obsahu paměti, na to by dnes stačilo méně, než 1 mA...
_________________ J.
|
4.8.14, 12:21 |
|
|
darklord
|
No a ja hovorim ze niektore kvalitnejsie radia to v pevnej pamati ulozene maju
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
4.8.14, 12:35 |