Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
auta a STK
zdravím, poslední týden zvažuji že bych si časem pořídil nástupce za mé dosavadní vozidlo - favorita dívám se hlavně po 2. oktávkách k vůli komfortu, a celkem slušné výbavě (hlavně se dívám po benzínových 1.6kách) 1.4 mi přijde na tak velký auto málo ikdyž jsem měl možnost se svést z faceliftovou oktávkou z tím podvyživeným turbomotorem (1.2 tsi) a motor neměl sebemenší problém - zatím proto bych raději tu 1.6 kterou bych pak předělal na LPG tak jsem se chtěl poptat na co si dát třeba pozor ty základní věci jako zkontrolovat okna jestli nebyla bouraná je samozdřejmost ale spíš po konkrétních problémech co jsem se díval na ruzné recenze apod tak tak zminují snad jen 2 menší vady a to že sem tam žere olej (což asi za projetí nepoznám) tak i že sem tam zlobí startér jinak by ty motory měli být "nesmrtelné" každopádně budu rád za každý váš názor, tip díky ...
Naposledy upravil hardb dne 17.9.14, 18:18, celkově upraveno 1
|
31.8.14, 16:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
chemer
Moderátor
|
Re: bazarová octavia II
Na světě je tolik nádherných aut a vévodí jim OII.
|
1.9.14, 17:12 |
|
|
Dawid130
|
Ja bych se teda podival jeste na jine znacky ve stejne cenove hladine jako Octavka II.
|
1.9.14, 17:18 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
ano, netvrdím že oktávka je nejpěknější auto ale s porovnáním třeba z pasatem a pod je to výhodnější koupě ve stejné výbavě novější RV za míň peněz a snad i co se týče spolehlivostí a myslím si že nemá smysl kupovat nějaké BMW rv +- 00 za 100 000 sice v plné výbavě ... když bych si mohl vymýšlet tak bych chtěl nějakého benzináka z LPG který je pohodlný, měl klimu, tempomat výhodou by byla i vyhřívané sedačky nejlépe od roku 05 a výš líbí se mi i golfy ale za ty peníze co by to stálo bych opravdu mohl mít slušně vybavenou oktávku, a kupovat nějakýho korejce na kterého by byl drahý servis, ND a pod raději ne
|
1.9.14, 17:35 |
|
|
CROWACK
|
hh jako by byly na světě jenom octávie, VW a korejci
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
1.9.14, 18:08 |
|
|
Dawid130
|
Bráchovi se teď podařilo koupit toto: http://www.sauto.cz/osobni/detail/volks ... oFrom=list akorát s 1,9. Najeto 89tis rok 2009 a dal za to 130 tis. V bílé barvě. Tím chci říct, že kdo hledá a nebere hned to co je k mání má šanci na dost dobrej kup.
|
1.9.14, 18:13 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
hmm, tak to je dobrá hodně dobrá cena ano na koupě nespěchám zatím se jen tak dívám a zkoumu to: CROWACK fiaty, "renolty", "pežoty" a seaty ikdyž patří pod VW se mi nějak nelíbí právě ta oktávka je taková nenápadná, prostorná prostě neurazí, když jsem se před chvílí díval na hondy, HYUNDAIe a pod tak na venek celkem pěkný ale ten interier je něco hroznýho všelijakých čudlíku jak v letadle ale co sem se zas divil tak se dá celkem za slušný peníze sehnat nějaký chevrolet nebo subaru, dokonce i volva ... vybrat se určitě dá, jen každému se líbí něco jiného, koncern VW mě asi tak osloví nejvíce co se týče funkčnosti a vzhledu
|
1.9.14, 18:29 |
|
|
Dawid130
|
Přesně tak, každý člověk má svůj styl vkus. Kdyby neměl bylo by to špatně. Já třeba Octavie vůbec nemusím. Libí se mi až ta poslední. Stejně tak bych si ale dokázal vybrat u Fordu, Kie, Hyundaie, Peugeotu, Fiatu. Ale bohužel cenové někde jinde.
|
1.9.14, 18:49 |
|
|
CROWACK
|
pokud jde o to, jestli z toho po 500km vypadnu jako spráskanej pes, a nebo vylezu normálně a budu čerstvej, tak je mi jedno kolik čudlíků tam bude, i kdyby byla palubovka růžová a na ní hello kitty Víš jak hnusnej interiér má fileta? Zezačátku když jsem do toho vlezl, tak se mi vždycky chtělo blejt, zlatá 742. No a vytvaroval jsem si sedačky podle hrbu, zbytek hrbu se dotvaroval podle filety a už je mi to jedno Hlavně že to jede, přijatelně v mezích možností svižně, pohodlně, spolehlivě a levně... Jestli je na tym nalepená slepica, nakrájené salám nebo třeba renault, to je mě uplně buřt. Jenom nesnáším diletantský konstruktéry, protože si auta spravuju sám
|
1.9.14, 19:28 |
|
|
gokralik
|
Dawid: Stejně tak bych si ale dokázal vybrat u.... Je ti doufám jasné, že jsi právě vyjmenoval pomyslné dno automobilového průmyslu. Ale ne, dělám si srandu. Ony jsou ty dnešní auta sráče všechny.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
1.9.14, 19:32 |
|
|
darklord
|
hardb píše: nějaké BMW rv +- 00 za 100 000 sice v plné výbavě Neboj, to naozaj zmysel nema. Nic take ako "v plne vybave" u BMW neexistuje, kedze niektore prvky vybavy vylucuju ine.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
1.9.14, 19:33 |
|
|
CROWACK
|
piča piča piča renault do prdele to je cenzura
Naposledy upravil CROWACK dne 1.9.14, 19:38, celkově upraveno 1
|
1.9.14, 19:37 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Jestli spodek OII vypadá po půl milionu km zimního provozu opravdu takto, tak smekám a příště nekupuji mazdu ale škodovku. http://www.novinky.cz/auto/346205-octav ... -v-ni.html
|
1.9.14, 19:37 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
ano souhlasím s tebou když jsem měl kolem 8 let tak se mi palubovka z feldy nelíbila pak sme si pořídily fabiu a to už teprve se mi nelíbila protože jsem byl zvyklý na tu favoritáckou a jak je to ted ? no neberu je to třeba moderní ale na mě některý ty prvky moc ufo: http://img.aaaauto.eu/thumb/1092239_8_1024x768x75.jpghttp://img.aaaauto.eu/thumb/1095535_8_card.jpgmožná to má takový dojem jen podle fotek a v reálu by to vypadalo líp, kdo ví no
|
1.9.14, 19:39 |
|
|
CROWACK
|
no jo, když se ten půlmilión najede na dlouhejch trasách a za 10 let... to by tvoje mazda taky vypadala jinak... k těm palubovkám co jsi sem dal - jedno je star trek záměrně, kdo to nechce, ať si koupí accord nebo jazz, a to druhý, to jsou diletanti magoři idioti a jedinej způsob jak získat zákazníky je udělat to aby to bombasticky vypadalo, za 199 999CZK si to pak koupí nějakej franta z kolchoza, na machrování před hospodou mu to bude stačit... tohle je ale imho celkem ok
|
1.9.14, 19:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|