Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 22:06

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
 auta a STK 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: bazarová octavia II
Jakýho Rapida sis vybral? Pochlub se s motorem a výbavou :)

17.9.14, 13:09
Pspvek Reklama

Junior TW team, Tydýt

No jak jsem zjistil tak problem tam je trochu jsem na to pozapomel a ted je to velky problem a to ten ze je to prekopany ekotronik na bmm takze me z tama vyhodili objel jsem cely kromeriz a ted su u fedora v pv tak doufam ze tady to nejak dobre dopadne jestli ne tak isem dojezdil :(

17.9.14, 14:19
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Dřevák na focení, neumí ostřit

Veteranista píše:
JJ, 500 JE FAKT UŽ HODNĚ, TO BY TAM MUSEL BÝT ZÁSADNÍ PROBLÉM

u nás 500 standart :mrgreen: ale dá se říct že pak pustí všechno

17.9.14, 16:21
Profil ICQ
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek auta a STK
aha, no tak uvidím, zatím kde jsem byl tak jsem nikde nepochodil - vžycky se semnou nechtěli bavit prostě dali ruce pryč no tak teď už nevím co ....

jestli pojistku na auto zrušit a nějak s ním jezdit dál nebo jak dál,

celkem mě to štve protože jsem tam nedávno dával dopořádku všechny čepy na nápravě + natíral zadní nápravu, dával tam druhou převodovku a nedávno i komplet přední brzdy :(

a teď být bez technické není nejlepší

17.9.14, 17:11
Junior TW team

Kroměříž?my jsme až tak moc blízko?ČSAO jsi zkoušel?možná bych se ti mohl zkusit zeptat, ale zítra to nemůžu, to jsem na Slovensku

17.9.14, 17:47
Junior TW team, Tydýt

:D no bydlím asi 7 km od morkovic ale už v olomouckým kraji

ČSAO jsem zkoušel jako první, chvilku jsem tam čekal až mi ukázal tak jsem tam najel
tak otevřete kapotu a nastartujte motor

nastartoval jsem motor otevřel kapotu

podíval se ok tak to můžete chcipnout

chcipl jsem to

no to bude rychlý je tam motor ze stříkačky - naschle

no bylo to rychlý až moc pak jsem jel k tomu u kterého jsem to dělal po1. z tím jednobodem

řekl jsem mu jak se věci mají a tak jsem kecali a dozvěděl jsem se že to někdo loni pohnojil s tím že to ME prošlo ale na technické tam dali nějaký záznam a ejhle hned byl malér a od té doby se po tom dívají doporučil mi jednoho v kojetíně jenže tam sem se nedostal k vuli uzavírkama

rozhodl jsem se rovnou jet do prostějova k tomu fedorovy tam to šlo hladce ale pak vyjel z autem a ptal se více kde je problém že ? no vím no tak naschle

dojel jsem dom a sehnal jsem si číslo na toho v tom kojetíně zavolal jsem mu před chvílí a vysvětlil problém jo jo není problém

takže jsem se s ním domluvil a zítra mu to tam zavezu a auto by mělo projít což jsem moc rád :)

17.9.14, 18:01
Junior TW team, Tydýt

PJDefort píše:
Jakýho Rapida sis vybral? Pochlub se s motorem a výbavou :)

nevím jestli to stojí za to ale proč ne no

je to ten rapid spaceback v červené barvě v se serii fresh ambition jen z těma 15" litákama (16 by vypadali pěkněji ale k vuli spotřebě a pak i skoro dvojnásobné ceně gum jsem nechal ty 15ky)
navíc je tam jen ten konektor na USBčko 3. hlavová opěrka a sportovní sedačky a všechno to bude pohánět ta 1.2 tsi 77 KW kdyby nebyla tak draha 1.4 tsi tak bych spíš volil tu ale ta je jen z automatem :(

ale i tak to auto bude živější než favo :D

až pak budu řešit dodělávky jako tažný (ale dokud bude jezdit favorit tak ne) časem možná ani ten tempomat jinak vyhřívany sedačky jsem oželel a nedostatky se budou řešit až po sléze ale co bych chtěl tak tam dát někdy časem nějaký subwoofer do kufru na levou stranu at to hraje pěkně :D

17.9.14, 18:18

Příspěvek Re: auta a STK
rapid se dá dobře ozvučit http://www.autohificlub.cz/forum/9/1699 ... odr-2013/0

17.9.14, 19:04
Profil ICQ

Příspěvek 
No jo, přesně z toho důvodu si hardb Rapida pořídil.

17.9.14, 19:59

hardb píše:
jestli pojistku na auto zrušit a nějak s ním jezdit dál nebo jak dál,

pokud auto neodhlasis z registru vozidel, tak bych povinne ruceni urcite nerusil.
ono by se ti to mohlo prodrazit i kdybys to auto i nepouzival.

17.9.14, 21:04
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek Re:
gokralik píše:
No jo, přesně z toho důvodu si hardb Rapida pořídil.

nene tak to není po autě jsem se díval asi měsíc dřív než jsem zjistil tenhle problém z STKčkem
nebo jestli myslíš k vůli té muzice ....

18.9.14, 05:15

Příspěvek 
Myslel jsem to kvůli té muzice. ;)

18.9.14, 06:51

hardb píše:

nevím jestli to stojí za to ale proč ne no

je to ten rapid spaceback v červené barvě v se serii fresh ambition jen z těma 15" litákama (16 by vypadali pěkněji ale k vuli spotřebě a pak i skoro dvojnásobné ceně gum jsem nechal ty 15ky)
navíc je tam jen ten konektor na USBčko 3. hlavová opěrka a sportovní sedačky a všechno to bude pohánět ta 1.2 tsi 77 KW kdyby nebyla tak draha 1.4 tsi tak bych spíš volil tu ale ta je jen z automatem :(

ale i tak to auto bude živější než favo :D

až pak budu řešit dodělávky jako tažný (ale dokud bude jezdit favorit tak ne) časem možná ani ten tempomat jinak vyhřívany sedačky jsem oželel a nedostatky se budou řešit až po sléze ale co bych chtěl tak tam dát někdy časem nějaký subwoofer do kufru na levou stranu at to hraje pěkně :D

s těma kolama kvůli spotřebě to je blbost ;) měl jsem půjčenýho úplně novýho Rapida StylePLUS s tímhle motorem a 17 kolama (mimochodem nádherný kola) a ten motor je super, na to, že jsem ho nešetřil, tak jsem to vracel s průměrkou 6,3l na sto a to si myslim je super...holt 6ti kvalt je 6ti kvalt :)

Paket Dynamic je výborná volba, skvělý sedačky a volant ani nemluvim :) škoda jen, že v určitejch místech je to auto očesaný..každopádně, já mít teď finance, tak do něj jdu ve StylePLUS výbavě okamžitě :)

Tohle byl můj kůň co jsem měl na den od svýho domovskýho autosalonu :)

https://www.facebook.com/Radim.Horacek/ ... 934&type=3

18.9.14, 08:38
Junior TW team, Tydýt

Vim ten model jsem mel jako 1. Moznost ale to jsem se dostal nad castku kterou bych mohl zaplatit nebo mozna jo ale uz bych splacel vic ...

No z tou spotrebou je to pekny ja sem jel 1. Kolo jen z rapidem 77 kw a spotrebu jsem zapomel vynulovat- resetovat pak sem zkusil tu slabsi 64 kw verzi ale to bylo v 2. Fabii a tam sem jel rekl bych taky z tezi nohou a spotreba byla 5.4L zhruba na 10 km trase a motor byl studeny takze si myslim ze ta spotreba bude primerena ale ty kola hy tomu dali o nejakou desetinku vic ale ja druhou stranu po ruznych sestech radili ze 15 jsou vuci nastaveni podvozku nejlepsi volba ...

Mimochodem favorita jsem uz odvezl tak snad zitra budu mit zqs pokoj na 2 roky od stk ... Mozna todpe bude uz posledni to ale ukaze az cas

18.9.14, 13:05

dobře si udělal s kolama, škodovka chce dost velkej příplatek za kola na volným trhu koupíš hezčí za menší peníz

18.9.14, 14:02
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další