Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
Co sa nam pokazi cestou na zraz :D
no tipujte
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.7.07, 12:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
26.7.07, 12:25 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
no mne sa len raz pokazilo ale vtedy som nemal sajnu co kde ako, a mal som 2 tyzdne vodicak,.
bolo to nastastie v meste - odisla mi membrana na AC pumpe
a otcovi sa rozrhol remen na altiku, napriek tomu ze mal vsetko co treba na vymenu tak volal odtahovku
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.7.07, 12:30 |
|
|
cyz
|
Mám to 170km ale tak snad to Forman zvládne bez úhony ale nevím jak na tom bude kámoška co říkala že by se přijela podívat, má 105ku z roku 76 .
btw. na škodovkářský sraz by to možná chtělo vypůjčit vojenskou V3S "pojízdná dílna"....sice škodovky se nekazí ale náhoda je blbec
|
26.7.07, 12:32 |
|
|
Radic
|
no tak ja ted nemam strach ze se neco posere...a kdyz tak na tom MPIcku toho moc neposteluje nekde u cesty asi nikdo.
To Cyz...jestli jedes z kunovic tak se muzes pridat. Jedem taky tudy.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
26.7.07, 12:36 |
|
|
cyz
|
Radic píše: no tak ja ted nemam strach ze se neco posere...a kdyz tak na tom MPIcku toho moc neposteluje nekde u cesty asi nikdo. To Cyz...jestli jedes z kunovic tak se muzes pridat. Jedem taky tudy.
Jo, klidně se můžem domluvit. Kolik vás tady z toho jihu jede? A kudy chcete jet?
|
26.7.07, 12:41 |
|
|
Radic
|
cyz píše: Radic píše: no tak ja ted nemam strach ze se neco posere...a kdyz tak na tom MPIcku toho moc neposteluje nekde u cesty asi nikdo. To Cyz...jestli jedes z kunovic tak se muzes pridat. Jedem taky tudy. Jo, klidně se můžem domluvit. Kolik vás tady z toho jihu jede? A kudy chcete jet?
no z jihu jen ja...pak jede deekay a majo z SVK...jedem normalne na brno a pak D1 Muzes pockat nekde na obchvatu hradaku meli by tu byt mezi 8:00 a 8:30...do hradaku tak 20 minut
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
26.7.07, 12:45 |
|
|
cyz
|
Radic píše: cyz píše: Radic píše: no tak ja ted nemam strach ze se neco posere...a kdyz tak na tom MPIcku toho moc neposteluje nekde u cesty asi nikdo. To Cyz...jestli jedes z kunovic tak se muzes pridat. Jedem taky tudy. Jo, klidně se můžem domluvit. Kolik vás tady z toho jihu jede? A kudy chcete jet? no z jihu jen ja...pak jede deekay a majo z SVK...jedem normalne na brno a pak D1 Muzes pockat nekde na obchvatu hradaku meli by tu byt mezi 8:00 a 8:30...do hradaku tak 20 minut
Nemohli bychom si dát zcuka na Agipce v Kunovicích? Stát u obchvatu se mi moc nechce, nehledě na to že v odstavném pruhu tam v sobotu po ránu velice rádi stávají policajti.
|
26.7.07, 12:49 |
|
|
cyz
|
Radic: Btw. doufám že ta felicie není bílá - to už bychom byli jako papežská kolona...stačí že já a deekay máme bílé auta
|
26.7.07, 13:08 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
cyz píše: Radic: Btw. doufám že ta felicie není bílá - to už bychom byli jako papežská kolona...stačí že já a deekay máme bílé auta
sory uz sa mi moc nechce ist od trasy, uz tako idem o 80km viac
|
26.7.07, 13:17 |
|
|
Radic
|
cyz píše: Radic: Btw. doufám že ta felicie není bílá - to už bychom byli jako papežská kolona...stačí že já a deekay máme bílé auta
tak me dej cislo a az budem nekde pred obchvatem tak brnknu a vyrazis...bud nas dozenes nebo pojedes pomalejc. Treba az budem ve veskach...a felina je tmavomodra metla.
|
26.7.07, 13:23 |
|
|
cyz
|
Radic píše: cyz píše: Radic: Btw. doufám že ta felicie není bílá - to už bychom byli jako papežská kolona...stačí že já a deekay máme bílé auta tak me dej cislo a az budem nekde pred obchvatem tak brnknu a vyrazis...bud nas dozenes nebo pojedes pomalejc. Treba az budem ve veskach...a felina je tmavomodra metla.
Tak já budu nachystaný doma od 8 hodin, zavolej mi na číslo 732 589 377 jak budeš vyjíždět z Brodu, já vyrazím na obchvat, pojedu tak 80 a až budeš na úrovni Kunovic tak mě prozvoň ať vím jestli mám zrychlit nebo zpomalit kdybys třeba náhodou byl rychlejší a já to nestihnul. Mám bílého Formana (žádné křídla, hagusy apod.) SPZ ZLK 72-65, až budeš za mnou tak třeba zablikej
|
26.7.07, 13:33 |
|
|
Radic
|
ok...z brodu to potrva tak 10-15minut. muzes pockat i jinde kousek dal jestli mas nejaky tip...me nic nenapada
|
26.7.07, 13:40 |
|
|
cyz
|
Nebo si můžeme dát sraz na benzínce u Buchlovic (je přímo u obchvatu takže by to bylo nejlepší), stejně si budu po cestě kupovat dálniční známku (sakra jak se mi nechce vyhazovat 200 za jednu cestu po rozmlácené družstevní panelovce)
|
26.7.07, 13:43 |
|
|
Radic
|
tak jo...kdyby deekay neco namital tak je kousek predjedu at tam nemusi zastavovat a s tou dalnici nenadelas nic...ale zase tam nejsou vyjete koleje.
|
26.7.07, 13:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|