Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 10:33

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 76  Další
 ETHANOL E85 
Autor Zpráva
Moderátor

Příspěvek Re: ETHANOL E85
slovacek.milos píše:
hany opravdu nee v tomto vlákně etanol nepojede,ani v pinckovi maximálně nějaký vymaštěný idiot natankuje etanol,
pohádky jak jede etanol vyprávěj jen primáři psychiatrické kliniky ten má pro tyto věci pochopení :wink:

-------------
Jen trouba si může myslet, že nějaké vlákno zde nebo někde jinde změní fyzikální vlastnosti paliva... :-D

26.9.14, 16:30
Pspvek Reklama

Ignorant pravidel

Jiří Čech píše:
-------------
Jen trouba si může myslet, že nějaké vlákno zde nebo někde jinde změní fyzikální vlastnosti paliva... :-D

a jen intelektual bude furt drzkovat !!!

proboha neser se do diskuze, milionkrat si rekl ze to palivo je na <> tak to nemusis vsem znova a znova opakovat a nechej je jezdit na tom na cem chcou

26.9.14, 16:40
Moderátor

21lucas: totéž bych mohl napsat i tobě, aby ses nesral do diskuze... :-) Skutečně tady nejsi od toho, abys komu říkal, co má a co nemá dělat, nemyslíš? Na to jsi fakt malé pivo.

26.9.14, 16:44
Ignorant pravidel

jestli myslis ze to cislo je rok tak to te zklamu je mi mnohem vic :P
a male pivo taky nejsem !!!

26.9.14, 16:49
Moderátor

21lucas: já si nic nemyslím a je mi jedno, kolik ti je, každopádně jsi moc malé pivo na to, abys mi tady poroučel, co mám a co nemám dělat. Kapišto?

26.9.14, 16:52
rejpal

21lucas píše:
nechej je jezdit na tom na cem chcou

Víš co je problém? Že takoví "nadšenci" zblbnou další lidi. Známý si za velké prachy nechal nainstalovat úpravu na E85. Říkal jsem mu že udělal kravinu, nevěřil mi a byl nadšený jak bude jezdit levně, věřil různým Milošům. Za pár týdnů ježdění na E85 zjistil, že mu sice palubní počítač ukazuje pořád stejnou spotřebu, ale reálná spotřeba je o 30% výše, takže v důsledku pouze vyhodil peníze a způsobil si potenciální poškození motoru. Nemluvě o poškození vozidla při montáži. Takoví Milošové prostě jen lžou a důvěřivým lidem způsobují finanční ztráty.

Co si Miloš a jemu podobní zaslouží je stanoveno vcelku jasně:
Trestní zákoník, Část 2, Hlava V, § 209
Citace:
(1) Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

26.9.14, 16:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ignorant pravidel

o 10 stranek bylo psano ze si tyhle kecy mame vyrikat u piva, i s milosem takze navrhuju setkani pristi mesic ve straznici ??

a neporoucim jen me s tema debilnima kecama taky uz vazne seres !!!

26.9.14, 16:54
Mistr mechanik

Jiří Čech píše:
A jinak pořád nemel, že se dá jezdit na E85 bez úprav a jak je to fantastické, si totiž jediný, kdo to říká. Někdy si fakt udělám čas a stavím se, abys mi to ukázal osobně... :-)

prosímtě hod sem jak píšu a melu jak je fantastické na E85, nevím o tom,

jako samoška si jirko hodně velký zabedněnec, veselí, strážnice petrov a pak jedeš až do břeclavi,

další dědiny mi prosímtě jmenuj, protože jezdíš asi po každé prdeli, stav se v optice míjels pumpu u hrušek líh 25.4O

takže si opět prokázal že si slepý a ............ :oops:

26.9.14, 17:20
Mistr mechanik

Jiří Čech píše:
-------------

jen trouba dokáže papouškovat dokola jedno a to samé protože navíc nemá :D

26.9.14, 17:35
Ignorant pravidel

slovacek.milos píše:

"Toto se libi uzivateli" 21lucas
Obrázek

26.9.14, 17:37
Moderátor

slovacek.milos píše:
Jiří Čech píše:
A jinak pořád nemel, že se dá jezdit na E85 bez úprav a jak je to fantastické, si totiž jediný, kdo to říká. Někdy si fakt udělám čas a stavím se, abys mi to ukázal osobně... :-)

jako samoška si jirko hodně velký zabedněnec, veselí, strážnice petrov a pak jedeš až do břeclavi,

další dědiny mi prosímtě jmenuj, protože jezdíš asi po každé prdeli, stav se v optice míjels pumpu u hrušek líh 25.4O

-----------
Jelikož také musím sledovat provoz před sebou a okolo osmé ráno je to docela hustý, tak jsem viděl jden dvě nedaleko od sebe, jedna velká fialová nevím koho s 27,10 Kč a druhá malá kousek před ní vpravo, kde E85 vůbec neměli, jen asi tři paliva.

Než jsem se od Hradiště překutálel k břeclavskému nájezdu na dálnici (na Bratislavu uzavřeno), tak jsem ztratil víc času, než z Vyškova do Hradiště. Ta cesta se tam prakticky roky nezměnila, stále se jezdí po těch starých klikyhácích. Nechtěl jsem jet přes Brno, protože se tam kutá dálnice a před Rousínovem poskakuješ klidně i přes hodinu a po staré to nejde, protože se v Rousínově také cosi kope a je to tam zavřené. Ovšem po této zkušenosti jsem měl asi zkusit tu dálnici... :-)

26.9.14, 18:34
Moderátor

slovacek.milos píše:
Jiří Čech píše:
-------------

----------
A co bych měl jako říkat jiného? Že je líh uchvancancující palivo a bez něj se v životě neobejdeme? :-) Mám lhát lidem, stejně jako lžeš ty, o tom, jak se na to svinstvo dobře jezdí a že se tím ušetří? Mimochodem - na co máš ty, když tady říkáš něco, co pravdou není a ani si to neumíš odvodit z technických dat? Když se vrátím k odpojováním lambda sondy, tak je mi jasné, že o motormanagementu víš úplný prd. Protože ŘJ na lambdu reaguje a pokud nedostává od ní požadované hodnoty, tak přejde do náhradního režimu, který nezaručuje ani výkon, ani spotřebu. Jen dojezd do servisu.

E85 ano jen v případě, kdy je auto FFV, tedy na toto palivo postavené, má všechny atesty, správné materiály a dodržuje se předepsaný servis. Pak nic neříkám, protože to bude jezdit, startovat, mít životnost a nevypeče tě to neočekávaně na druhém konci republiky. Jenže tady se lidi baví jen o tom, jak něco ušetřit, ale přitom nic neušetří, protože o co je palivo levnější, o to víc ho to sežere nebo se to projeví na životnosti či jízdních vlastnostech. Upravit si na E85 auto umím také, ale nedělám to, protože se to finančně nevyplatí. Kdyby bylo benzínu nedostatek, tak jo, budeme jezdít na chlast, ale zatím je benzínu dost a tak k tomu není důvod. Ušetřit padesátikorunu na nádrži za ty problémy nestojí.

26.9.14, 18:44
Moderátor

21lucas píše:
o 10 stranek bylo psano ze si tyhle kecy mame vyrikat u piva, i s milosem takze navrhuju setkani pristi mesic ve straznici ??

a neporoucim jen me s tema debilnima kecama taky uz vazne seres !!!

-----------
A věříš, že je mi to úplně jedno? :-D :-D Že seru trouby mne docela těší... :-)

26.9.14, 18:45
Mistr mechanik

Jiří Čech píše:
slovacek.milos píše:

-----------
Jelikož také musím sledovat provoz před sebou a okolo osmé ráno je to docela hustý, tak jsem viděl jden dvě nedaleko od sebe, jedna velká fialová nevím koho s 27,10 Kč a druhá malá kousek před ní vpravo, kde E85 vůbec neměli, jen asi tři paliva.

Než jsem se od Hradiště překutálel k břeclavskému nájezdu na dálnici (na Bratislavu uzavřeno), tak jsem ztratil víc času, než z Vyškova do Hradiště. Ta cesta se tam prakticky roky nezměnila, stále se jezdí po těch starých klikyhácích. Nechtěl jsem jet přes Brno, protože se tam kutá dálnice a před Rousínovem poskakuješ klidně i přes hodinu a po staré to nejde, protože se v Rousínově také cosi kope a je to tam zavřené. Ovšem po této zkušenosti jsem měl asi zkusit tu dálnici... :-)

zase nic o vozi a o kozi, slepota a zabedněnost :roll: stále se kroutíš po těch starých klikihákách :oops: odpovědět neumíš

26.9.14, 19:40
Mistr mechanik

Jiří Čech píše:
slovacek.milos píše:

----------
A co bych měl jako říkat jiného? Že je líh uchvancancující palivo a bez něj se v životě neobejdeme? :-) Mám lhát lidem, stejně jako lžeš ty, o tom, jak se na to svinstvo dobře jezdí a že se tím ušetří? Mimochodem - na co máš ty, když tady říkáš něco, co pravdou není a ani si to neumíš odvodit z technických dat? Když se vrátím k odpojováním lambda sondy, tak je mi jasné, že o motormanagementu víš úplný prd. Protože ŘJ na lambdu reaguje a pokud nedostává od ní požadované hodnoty, tak přejde do náhradního režimu, který nezaručuje ani výkon, ani spotřebu. Jen dojezd do servisu.

E85 ano jen v případě, kdy je auto FFV, tedy na toto palivo postavené, má všechny atesty, správné materiály a dodržuje se předepsaný servis. Pak nic neříkám, protože to bude jezdit, startovat, mít životnost a nevypeče tě to neočekávaně na druhém konci republiky. Jenže tady se lidi baví jen o tom, jak něco ušetřit, ale přitom nic neušetří, protože o co je palivo levnější, o to víc ho to sežere nebo se to projeví na životnosti či jízdních vlastnostech. Upravit si na E85 auto umím také, ale nedělám to, protože se to finančně nevyplatí. Kdyby bylo benzínu nedostatek, tak jo, budeme jezdít na chlast, ale zatím je benzínu dost a tak k tomu není důvod. Ušetřit padesátikorunu na nádrži za ty problémy nestojí.

zas jirko o vozi a kozi :roll: si zajed někdy na sraz nebo se podívej na fotky tak zjistíš že jezdím s feldou 1.9 TD na palivo vlastní výroby nikoliv na lih a jsem opravářem motorových vozidel proto mě zajímá ježdění na lih abych uměl lidem pomáhat, ne jen papouškovat jaké je to kurvítko a nevíš ani co to skurvilo :oops:

26.9.14, 19:46
Pspvek Reklama

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 76  Další