Autor |
Zpráva |
MATTESS
|
Re: Přepis auta bez STK
A tím říkají co? MATTESS píše: doklad o technické prohlídce (jedná-li se o vozidlo, které již bylo provozováno) Doklad ukazovat nemusíš, platnost vidí v TP
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
6.11.14, 10:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Tím říkají že mám doložit doklad o technické prohlídce. O platnosti tam není ani slovo a není tam ani uvedeno že má být vozidlo způsobilé provozu.
|
6.11.14, 10:26 |
|
|
MATTESS
|
Jdi si tam s dokladem starým 5 let a uvidíš, co ti řeknou Tady pro méně chápavé Moraváky ze stránek Brna: b) doklad o technické prohlídce – Protokol o pravidelné technické prohlídce (DEKRA), nebo zápis o platné pravidelné technické prohlídce v technickém průkazu vozidla
|
6.11.14, 10:33 |
|
|
fatal
rejpal
|
Až v takové situaci budu, samozřejmě to zkusím. A dokud mi neukážou kde je to ve vyhlášce, tak maj smůlu. Co si Brno napíše na web je nerelevantní. Nicméně pokud někde ve vyhlášce či zákonu vyžadují před přihlášením platnou technickou, je to vysvětlením, proč nesankciují pozdní přihlášení vozidla, z principu tě nemohou nutit opravit do deseti dnů jakoukoliv nalezenou závadu na vozidle.
|
6.11.14, 10:44 |
|
|
MATTESS
|
Tak až tam půjdeš, důkladně si tu vyhlášku prostuduj
|
6.11.14, 10:56 |
|
|
fatal
rejpal
|
To obvykle dělám, protože se mnou chtějí obvykle vydrbat.
|
6.11.14, 11:08 |
|
|
john simple
|
oni s tebou nevydrbou, oni budou trvat na tom, aby vozidlo, které chceš přepsat mělo platnou STK, což lehce zjistí v doloženém TP. a mám dojem, že to mají uložené v i pc v registru. Loni v záři jsem přepisoval Rapida, proč myslíš, že jsem musel nahonem dělat STK? bez ní by auto přepsat skutečně nešlo.
|
6.11.14, 11:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
fatal píše: Vozidlo lze bez technické kontroly přepsat i bez použití depozitu, stačí evidenční kontrola. bez platný technický ti ho nepřepíšou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.11.14, 13:56 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Když jsem kupoval vlek, tak technickou nemel. Dostal jsem papiry normalne odhlaseny a udelal jsem si na nem technickou před prihlasenim. Nevim jak ted, ale před 3 lety to tak slo.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
6.11.14, 14:25 |
|
|
Jiri
|
Me bracha prihlasoval pionra v Moravske Trebove a na STK sem se ptal, a nemusela by byt, ja sem ji udelal protoze evidencka 200 a stk 300 a na fichtla STK neni zas takovy problem, ale kdybych donesl jen evidencku tak bez problemu prihlasi, me tam jeste hrala roli poskozena spz, dostal sem stk jen na mesic a po prihlaseni s nvou znackou uz normane, je to dva mesice zpet
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
10.11.14, 22:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
http://www.cebie.cz/tento odkaz má poračování což je dobré škoda že se lidi moc nezjímají a nic neřeší prostě jen s něčím vyjebat, líbí se mi pravda karla kryla Žene vás čert, zas jdete jako ovce, není to žert,
|
7.1.15, 20:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|