E85 jezdím na etanol, chci jezdit na etanol, přestavby
Autor |
Zpráva |
CROWACK
|
Re: E85 jezdím na etanol, chci jezdit na etanol, přestavby
řekl bych, že si dovezl další várku vyfritu... ty 3000 hlavně za metanol a další suroviny...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
18.9.14, 19:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
21lucas píše: nejakej lih nebo neco lukas ono to sem nepatří mám ropáka jezdím na odskoušené věci ted mám třeba 3OOO km za 2OO korun asi vesměs tak 14 korun na 1OO km mi stačí, ale já jsem extrém co není pro běžnou populaci a ani to nepochopí, a natahat je do toho tak mi vyžerou zdroje a to taky nejde stačí když jsem praotec metylesteu nikdo jiný stím nezačal trvale a dloholetě jako já pak jsem to naučil populaci, potkal jsem tím kamenování a pak jsem sebe přesvědčil na jednoduchosti, nic víc mě to nenučilo jen mazanost, i tak dobé o tom je život
|
18.9.14, 21:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dneska jsem ulovil borce co jezdí s fáčkem karbec půl na půl a OK, a pak s třílitrem omegou napřímo a OK, prej spotřeba naprosto stejná, najezdí toho hodně na té omeze mu začal vynechávat jeden válec to bych taky typl na vstřik, uvidíme prej je vidělá a donese na ultrazvuk
|
1.10.14, 21:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
slovacek.milos píše: jak jsem psal o fiat ulyse tak dneska si dal majitel konečně říct, vytahali jsme vstřikovače dva jsme museli vyrvat, totál zalepené fajrajtem, za hodinu se ultrazvuková čistitčka moc neukázala, muselo se čistit mechanicky a pak teprve ještě hodinu ultrazvukem, na trysce bylo minimálně milimetr bordel který bránil rozstřiku pliva
spotřebu trochu stáhly nové svíčky tak jsem zvědavý co stím udělají jako nové trysky
jezdí jen na E85 s krabící jakože přestavba, tak jsme znova dělali toho ulisáka, opět zajebané vstřiky, kamoš tomu říkal co to je za mazut, no bordel utřel to hadrem asi není jednoduché jen tak přejít se starým autem na etanol měla by se pečlivě vyčistit nádrž sací koš a vyměnit filtr tak za necelé dva měsíce opět trysky KO
|
8.10.14, 20:51 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
8.11.14, 19:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
co to je za krabice? mladý taky dnes nenastartoval přijel z turecka, ale byterka KO tak jsme to žduchli
|
8.11.14, 20:29 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jednotka na E85 - bez toho mi to nejede a nestartuje
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
8.11.14, 20:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
co stím budeš dělat
|
8.11.14, 21:12 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
nic uz sem v cine objednal tu samou druhou (cca 900 kc) a budu cekat nez dorazi - do te doby vycerpam tech 50l E85 a natankuju trochu benzinu
|
8.11.14, 21:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pak časem mrkni na ty vstřiky ten ulisák ze zasral mazelínou ani ne za dva měsíce, mladý ted jezdí celý den objíždí rodinu 1,6 felda ale končí na lih mladý dojede na vánoce a dá už benál, teplota je ted 13,2
|
9.11.14, 08:25 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
vstriky sem asi 2-3 tydny zpatky cistil nejdriv takovou divne tyrkysovou srackou - cistic palivove soustavy pote asi 2 hodinky vyseli v technickem benzinu
|
9.11.14, 09:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
koktávka II TSi 1,2 turbo 77 kW měl jsem krátkou dovolenou ujel jsem 85O km z toho polovinu na lih benál 31.7O spotřeba 5.5 líh 24,8O spotřeba 5,5 vždy aditiva vif mililitr na litr,
|
23.4.15, 12:47 |
|
|
CrazyMan
|
nechci rejpat do sršního hnízda ale není lepší jezdit na míchaninu butylalkoholu s benzínem eventuelně na čistý butylalkohol? http://biom.cz/cz/odborne-clanky/biobut ... da-benzinu
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
12.5.15, 19:46 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jenze to asi neni moc rozsirene palivo ne ?
|
12.5.15, 19:52 |
|
|
CrazyMan
|
není právě :/ ale tak bych chtěl znát váš názor na tuhletu smíchaninu (butylalkoholu mám v práci tři piče vagon tak bych to testnul)
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
12.5.15, 23:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|