Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Denní svícení
svítit ve dne je prostě totální blbost proč třeba nesvítí obecní úřady na hlavních cestách aby na nás bylo dobře vidět doufám že to brzy zavedou a budou ve dne svítit chodec má přednost na přechodu a osvětlení nemá takový kocourkov, sem si vzpoměl na mladou koc co hlásila kdybych byla o deset let mladší a stará koc 8O let hlásí já bych nechtěla výt ani o rok mladší kdoví čeho bych se tady dožila
|
7.1.15, 20:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lamač
|
U nás už prechody osvetlili a na čiarach blikajú jak uderené.Blbne to a bliká aj keď tam nikto nestojí,a ideš k tomu autom.Ako na psychiatrii na dvore.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
7.1.15, 21:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to aj tady skoro nikde a sem tam na to třeba ve zlíně narazíš, oničem, a osvětlené pžechodody oničem copak je v zákoně napsáno že když světlo nesvítí tak se nesmí přecházet? potmě tam borec vstupuje pod kamion na jistou smrt, já měl ve dne byla tam pozinkovaná lampa, za ní koc ve stříbrné šustákovce a vlezla mi před auto postě se stříbrná postava zjevila z chodníku na přechodu nikdy jsem se tak nelekl, dupl jsem na to a koc i já jsem se snad posral
Naposledy upravil slovacek.milos dne 7.1.15, 21:25, celkově upraveno 1
|
7.1.15, 21:23 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
resite hovadiny - pockejte az borec vleze konecke do auta a reken jestli v pojistkach neco je nebo neni pak se da bavit dal
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
7.1.15, 21:24 |
|
|
Forman
|
o víkendu budu hledat, děkuji pánové
|
8.1.15, 12:33 |
|
|
MartinK72
|
"svítit ve dne je prostě totální blbost" NENÍ!
|
8.1.15, 16:02 |
|
|
varok
|
Ale je, ale tak napůl. To co bylo předtím, že se bude ve dne svítit jen v zimním období, no prosím, to chápu. V zimním období bývá škaredé počasí, sněží, mlhy apod. Je prostě špatná viditelnost. V letním období nevím. Když mi bude prát do očí slunce, proti mě pojede nějaké auto, tak ho neuvidím ani když svítí. Takže to blbost je. Zbytečně z lidí tahají peníze za žárovky, jemně paliva a nevím co ještě.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
8.1.15, 16:35 |
|
|
Forman
|
tak to mohlo být pro auta před rokem xx pouze v zimě a auta od roku xx vybavená denníma světlama z výroby tak jak mlhovkama po celej rok V každém případě když najedeš do lesa i v letě tak protijedoucí auto dříve uvidíš a můžeš reagovat na jeho jízdu
|
8.1.15, 20:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
MartinK72 píše: "svítit ve dne je prostě totální blbost" NENÍ! pokud nevidíš ve dne tak by tě měli izolovat od ostatní společnosti, vyšetřit, sebrat řidičák, promin v poho, normál pokec, ve dne svítit to protě pro mě není v čem vidíš přínos svícení já jen v tom že debil rozpozná že auto co svítí jede a co nesvítí stojí, zítra se zeptám soničky má zvláštní školu jak to vidí jeden blbec napsal o třetím světle jak se to za komunistů nesmí oslní to řidiče vyděsí le že to upozorní štrůdl aut
|
8.1.15, 21:24 |
|
|
Forman
|
Tak pánové, jsou tam dvě relátka a když je odpojím, nejdou světla vůbec, pokud odpojím jedno, start a jízda s parkovačkama a světla si už pustím vypínačem jak u klasiky
|
12.1.15, 21:15 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
kde jsou 2 relatka ?? pokud vyndas jedno nesmi se parkovacky zapnout vubec po nastartovani
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
12.1.15, 21:17 |
|
|
Forman
|
je o samo domo pod kastlíkem s mocka drátkama mám aj foto ale nevim jak to někam dát
|
12.1.15, 21:18 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
treba na facebook,rajce, http://www.imghosting.cz/ nebo podobne servery a odkaz fouknes sem
|
12.1.15, 21:21 |
|
|
Forman
|
|
12.1.15, 21:23 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
muzes blejsknout kde jsou ty kabely zapojene - predpokladam ze nektere kabely budou precvaknute a napojene na relatka
|
12.1.15, 21:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|