Jak se vám líbilo na srazu?
Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
Re: mazec
cyz píše: Heh....my sme se s Deekayem taky trochu naháneli na dálnici
jo, a radic sa z nas uvaril potom
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.7.07, 19:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Kubas píše: Sraz dobrej ,nej byla vyjižďka
No, takže příště vyjížďka delší, a maják jako Kubasův brácha už mám taky
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
29.7.07, 19:12 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Nepér píše: Kubas píše: Sraz dobrej ,nej byla vyjižďka No, takže příště vyjížďka delší, a maják jako Kubasův brácha už mám taky
to byl mazec ten majak fakt
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.7.07, 19:21 |
|
|
Nepér
|
Mám dva!
Jeden jo ok, jen se prohodí žárovka z 24V na 12V.
Druhej je popraskanej a na motorku chybí šnek, ale zjistil jsem, že šnek z lega má stejný stoupání i průměr a zbytek se slepí...
|
29.7.07, 19:32 |
|
|
MAJO
|
Takže ja som dorazil až okolo 18:30, keďže som išiel trochu oklukou cez Přerov . Inak zraz bol fakt super (až na toho hospodského, ako písal Sporcl ), manželke sa tiež veľmi páčilo. Už sa tešíme na ďalší zraz.
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
29.7.07, 19:51 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
roman heller píše: cyz píše: Na sraz jsem se velice těšil ale byl lepší než jsem čekal....dojeli jste všichni v pořádku domů? Já jo,sem se honil se Superbem a ve 170km/h sem ho vzal,takže sem jel rychle na nepřehřívalo se mi to...
Jojo.. Kdyz jsem opustil formaci s Martinem007, taky jsem zkusil co ten vymenenej rozdelovac. Timto Bukajovi dekuji za pomoc a material. Jsem rad ze jsem to vymezovani vuli videl v praxi. Rozdelovace jsem dotedka jenom menil, muj nejlepsi vykon byla vymena podtlak regulatoru.
No teda abych se pochlubil tim vysledkem - na LPG to jelo i pres 140 a to v protivetru!
Jinak jsem dojel celkem OK az na par drobnosti, jako ze jsem ztratil zavazicko ze zadniho kola.
A ted ke srazu:
Moc dekuju vsem ktery prijeli! Rad poznavam super lidicky a tohle bylo super-super.
Taky chci podekovat vsem, kteri se podileli na "samoorganizaci" srazu, a musim se priznat, ze dotedka nevim kdo co zajistil, Tahle pohodovy prubeh jsem ani necekal.
Moc se mi libila vyjizdka. Pro priste si musime nacvicit elegantni odjezd ze seradiste a nekoho schopnyho s kamerou na ceste. Tolik krasnych stroju najednou (ja kdyztak nepojedu..) si zaslouzi zaznam.
Mimochodem, jestli nekdo mate nejaka pekna videa tak bych navrhoval Youtube. Mohli bysme se treba dohodnout a vyrobit uzivatele pod kterym ulozime vsechny videa, at je v tom poradek.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
29.7.07, 20:00 |
|
|
roman heller
|
JJ,bylo to super......nemělo to chybu.....sem velice rád že sem vás poznal,neboť je to něco jinýho sváma si psát tady na Techwebu a nebo osobně.......jinak co se týká vašich aut,tak sem na nikoho neměl připomínku,protože to máte opravdu v pěkným stavu a je to něco jinýho to vidět na fotkách a číst popisky než si to osobně prohlédnout......
Těším se že bude další sraz.......to třeba budu mít už i další úpravy co plánuju.....
29.7.07, 20:02 |
|
|
Kubas
|
Viky píše: roman heller píše: cyz píše: Na sraz jsem se velice těšil ale byl lepší než jsem čekal....dojeli jste všichni v pořádku domů? Já jo,sem se honil se Superbem a ve 170km/h sem ho vzal,takže sem jel rychle na nepřehřívalo se mi to... Jojo.. Kdyz jsem opustil formaci s Martinem007, taky jsem zkusil co ten vymenenej rozdelovac. Timto Bukajovi dekuji za pomoc a material. Jsem rad ze jsem to vymezovani vuli videl v praxi. Rozdelovace jsem dotedka jenom menil, muj nejlepsi vykon byla vymena podtlak regulatoru. No teda abych se pochlubil tim vysledkem - na LPG to jelo i pres 140 a to v protivetru! Jinak jsem dojel celkem OK az na par drobnosti, jako ze jsem ztratil zavazicko ze zadniho kola. A ted ke srazu: Moc dekuju vsem ktery prijeli! Rad poznavam super lidicky a tohle bylo super-super. Taky chci podekovat vsem, kteri se podileli na "samoorganizaci" srazu, a musim se priznat, ze dotedka nevim kdo co zajistil, Tahle pohodovy prubeh jsem ani necekal. Moc se mi libila vyjizdka. Pro priste si musime nacvicit elegantni odjezd ze seradiste a nekoho schopnyho s kamerou na ceste. Tolik krasnych stroju najednou (ja kdyztak nepojedu..) si zaslouzi zaznam. Mimochodem, jestli nekdo mate nejaka pekna videa tak bych navrhoval Youtube. Mohli bysme se treba dohodnout a vyrobit uzivatele pod kterym ulozime vsechny videa, at je v tom poradek.
JJ to neni špatnej nápad na youtubu!! točil někdo??
Jinak sraz vážne ok poklona všem!!! co se na tom podíleli a i vsem co prijeli jste oki lidičky!! už aby byl dalši sraz!!
_________________ Škoda Rapid 130. Rok výroby 1984, výkon 43 kW
|
29.7.07, 20:03 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ja nieco mam, uploadnem, profil mam vlastny
|
29.7.07, 20:05 |
|
|
roman heller
|
Tak sem zjistil že sem celkem najel 260km a vzalo mi to průměr 16,3l na 100km......docela dobrý,sem myslel že to bude víc......
jinak tohle bylo předposlední svezení se závoďáčkem...v říjnu ho čekaj sprinty na tuningu a pak do garáže a vyjede zas v létě...
Naposledy upravil roman heller dne 29.7.07, 20:45, celkově upraveno 1
|
29.7.07, 20:20 |
|
|
DRYVER
|
Tu musel byt dobry zazitek. Kolik vas tam vlastne bylo mohu li se zeptat jak plechacu tak osob??
|
29.7.07, 20:43 |
|
|
Nepér
|
To nikdo neví
|
29.7.07, 20:49 |
|
|
michalkatka
|
bolo super, aj toho barmana sme dnes ráno trocha precvičili
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
29.7.07, 21:08 |
|
|
Waclav
|
Sraz byl fakt pěknej, škoda jen jak říkal viky, že to tu projížďku nikdo nenatočil
Příště už přijedu se svým
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
29.7.07, 21:23 |
|
|
Thobiash
|
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
29.7.07, 21:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|