Autor |
Zpráva |
hans
von GLEXR
|
Musím opakovat vaše slova, povedlo se to opravdu výborně, na to, že to bylo poprvý byl sraz opravdu dobrej!!!
Nejlepší pocit jsem měl taky během společný cesty v koloně zpátky do kempu, byla tam dokonale cítit síla a převaha našich vozů na silnici!
A velkou radost mám i z toho, že jak Gargy tak Rozárka opět nezklamali a zvládli obě cesty naprosto bezproblémů
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
29.7.07, 21:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Thobiash
|
Waclav píše: Sraz byl fakt pěknej, škoda jen jak říkal viky, že to tu projížďku nikdo nenatočil Příště už přijedu se svým
Já kousek vyjížďky mám, ale nejni to moc kvalitní video...
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
29.7.07, 21:27 |
|
|
jindra
|
taky vám závidim
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
29.7.07, 21:29 |
|
|
roman heller
|
A velkou radost mám i z toho, že jak Gargy tak Rozárka opět nezklamali a zvládli obě cesty naprosto bezproblémů [/quote]
Tak já neměl takový ztrach z cesty jestly dojedu ale z toho aby mě nestoply policajti že???
29.7.07, 21:31 |
|
|
MAJO
|
roman heller píše: A velkou radost mám i z toho, že jak Gargy tak Rozárka opět nezklamali a zvládli obě cesty naprosto bezproblémů Tak já neměl takový ztrach z cesty jestly dojedu ale z toho aby mě nestoply policajti že??? [/quote]
Ani sa ti nedivím, pri tom rachote. Ale máš vážne super stroj, klobúk dolu.
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
29.7.07, 21:53 |
|
|
roman heller
|
Tak já neměl takový ztrach z cesty jestly dojedu ale z toho aby mě nestoply policajti že??? [/quote]
Ani sa ti nedivím, pri tom rachote. Ale máš vážne super stroj, klobúk dolu. [/quote]
Děkuju,to potěší......
29.7.07, 21:56 |
|
|
Radic
|
Ani sa ti nedivím, pri tom rachote. Ale máš vážne super stroj, klobúk dolu. [/quote] Děkuju,to potěší...... [/quote]
ja se taky pripojuju k tomu ze to co ti stoji v garazi je mistrovske dilo...uz mam dalsi dva ktreri se chteji priste ucastnit pokud tam budes videli Deekayovo video a to stacilo
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
29.7.07, 22:02 |
|
|
roman heller
|
ja se taky pripojuju k tomu ze to co ti stoji v garazi je mistrovske dilo...uz mam dalsi dva ktreri se chteji priste ucastnit pokud tam budes videli Deekayovo video a to stacilo [/quote]
Děkuju,Deekay má nějaké video?šup sem s odkazem ať se podívám....
29.7.07, 22:06 |
|
|
Radic
|
taky sem rad ze sem prijel i kdyz tam nebyl muj Rapidek...kdyby ale byl nejaky sraz jeste letos.... jinak pristi rok tam bude kdyby mel prijet na podvale vsechny auta a lidi byli super. Jen to chtelo aby tam zustali vsichni...takze priste zadne nocovani doma
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
29.7.07, 22:10 |
|
|
Radic
|
roman heller píše: ja se taky pripojuju k tomu ze to co ti stoji v garazi je mistrovske dilo...uz mam dalsi dva ktreri se chteji priste ucastnit pokud tam budes videli Deekayovo video a to stacilo Děkuju,Deekay má nějaké video?šup sem s odkazem ať se podívám.... [/quote]
je to jen takove kratke...posilal me ho pres icq...ale je tam motor a zvuk...to staci...taky nektere fotky videli...kamos zu si dnes koupil 125ku takze priste jede taky
|
29.7.07, 22:12 |
|
|
roman heller
|
je to jen takove kratke...posilal me ho pres icq...ale je tam motor a zvuk...to staci...taky nektere fotky videli...kamos zu si dnes koupil 125ku takze priste jede taky [/quote]
To nevadí....tak mi to pošly třeba na icq nebo sem dej odkaz......rád se podívám na toho blázna co mu to tak řve....
29.7.07, 22:14 |
|
|
Thobiash
|
roman heller píše: je to jen takove kratke...posilal me ho pres icq...ale je tam motor a zvuk...to staci...taky nektere fotky videli...kamos zu si dnes koupil 125ku takze priste jede taky To nevadí....tak mi to pošly třeba na icq nebo sem dej odkaz......rád se podívám na toho blázna co mu to tak řve.... [/quote]
Já to chci taky, prosím ..... jsem asi jedinej kdo to neviděl a neslyšel za jízdy ...
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
29.7.07, 22:48 |
|
|
Nepér
|
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
29.7.07, 22:51 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
tak ja to uploadnem na tubu
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.7.07, 23:20 |
|
|
Radic
|
deekay píše: tak ja to uploadnem na tubu
roman uz to ma ale ostatni se muzou taky kochat
|
29.7.07, 23:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|