|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Problém s nastartováním motoru do kopce
Autor |
Zpráva |
Mek
|
Problém s nastartováním motoru do kopce
Dobrý den, chtěl bych poradit čím to asi může být když mi auto (Š120L rok 1978) nechce starotvat do kopce, pokud zastavím v kopci tak nikdy nenastaruje. Ale, když zastavím na rovince nebo z kopce nastaruji bez jakých koliv problémů. Za radu předem děkuji.
|
22.5.06, 07:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Roman
|
ze by hladina benzinu v plovakove komore karbu nebo neco podobneho?
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
22.5.06, 08:26 |
|
|
ferrari
|
Odpovedám neskoro a možno zbytočne, ale to je choroma škodoviek 742. Pokiaľ zastaneš zadkom dole, prechlasce sa motro a ťažko ide naštartovať (možno vôbec). Nič s tým nenarobíš. Ale tieto problémy by mali byť iba za tepla
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
25.7.06, 20:31 |
|
|
Šemik
|
Re: Problém s nastartováním motoru do kopce
Mek píše: Dobrý den, chtěl bych poradit čím to asi může být když mi auto (Š120L rok 1978) nechce starotvat do kopce, pokud zastavím v kopci tak nikdy nenastaruje. Ale, když zastavím na rovince nebo z kopce nastaruji bez jakých koliv problémů. Za radu předem děkuji.
To je zajímavé, toto nikdy jsem nepozoroval
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
27.7.06, 08:05 |
|
|
stinker
|
Hehe, ja mám 79 a dělá mi to taky (kromě tisíce dalších nepěkných věcí). U mě bych ale hledal problém možná v nedostatku benzínu... Když stojím předkem auta nahoře tak mám smůlu. A když za mnou stojí natěsno další auto tak se smůla násobí.
|
27.7.06, 16:14 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|