Autor |
Zpráva |
autostar
|
súrne! prosím o tú redukciu na Fa-čko
Ak môžte pošlite mi niekto tú schému zapojenia na diagnostickú zásuvku Favorit BMM-OBD, aspoň mi popíšte jednotlivé PIN-y. Nemá nikto tú redukciu zakúpenú? Bez toho sa nepohnem z miesta a keď ju objednám, budem na ňu čakať týždeň.
|
31.7.07, 19:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to by mě taky zajímalo, já to zatím vyháním jinam a nedělám to na opravy mám jen jednu BMM a ta jede jak hodinky miloš
|
31.7.07, 19:56 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: súrne! prosím o tú redukciu na Fa-čko
autostar píše: Ak môžte pošlite mi niekto tú schému zapojenia na diagnostickú zásuvku Favorit BMM-OBD, aspoň mi popíšte jednotlivé PIN-y. Nemá nikto tú redukciu zakúpenú? Bez toho sa nepohnem z miesta a keď ju objednám, budem na ňu čakať týždeň.
Ja teda osobne si myslim, ze Favo BMM se standardnim OBD nebude spolupracovat ani pres deset redukci, ale muzu se mejlit.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
1.8.07, 06:22 |
|
|
Ivarek
|
Re: súrne! prosím o tú redukciu na Fa-čko
autostar píše: Ak môžte pošlite mi niekto tú schému zapojenia na diagnostickú zásuvku Favorit BMM-OBD, aspoň mi popíšte jednotlivé PIN-y. Nemá nikto tú redukciu zakúpenú? Bez toho sa nepohnem z miesta a keď ju objednám, budem na ňu čakať týždeň.
Tady máš zapojení diagnostiky OBD 2x2 co je na fáčku.
http://www.motordiag.cz/motordiag/motordiag/uvod/
|
1.8.07, 12:07 |
|
|
Ivarek
|
Teď si ale nejsem jistej jestli mělo fáčko 2x2 anebo plochej 5ti kolík.Jestli 5ti kolík tady schéma je tady..
http://www.stekly.wz.cz/bmm.html
|
1.8.07, 12:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jak propojit fáčko s pětipinovým obd II to jsem tam fakt nevyčetl miloš
|
1.8.07, 14:45 |
|
|
Ivarek
|
slovacek.milos píše: jak propojit fáčko s pětipinovým obd II to jsem tam fakt nevyčetl miloš
OBD II je komunikační protokol.Autor topicu chtěl popsání pinů v diag zásuvce.To popsání tam má.Ví kde je plus,mínus,k-linka eventuélně L-linka.Vše ostatní záleží na tom jaký má kabel.
|
1.8.07, 18:42 |
|
|
autostar
|
redukciu máte popísanú v poďakovaní
|
3.8.07, 16:35 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
autostar píše: redukciu máte popísanú v poďakovaní
a podakování jsem nic nenašel pošli mi prosím schémátko na email dík miloš
|
3.8.07, 17:38 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
slovacek.milos píše: autostar píše: redukciu máte popísanú v poďakovaní a podakování jsem nic nenašel pošli mi prosím schémátko na email dík miloš
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=5799
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.8.07, 17:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dík mám zrovna havárku do šrotu tak si to udělám skoro origo, a nevíš jak by šel třeba citroen, měl BMM naprosto všechno stejné, ale s vag com to nekomunikovalo, ještě tak přemýšlí jestli jsem já pako zapl klíček miloš
|
3.8.07, 17:49 |
|
|
autostar
|
nie je tam schéma, len popis zapojenia, sorry, ak budem mať trocha času nakreslím aj schému
citroen s vag-om nepôjde.
vag= Volkswagen Audi Group
|
3.8.07, 20:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|