Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 08:23

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 76  Další
 ETHANOL E85 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek Re: ETHANOL E85
tady se jirko jinak nic nezměnilo, sk benga jedou po všem cyklisti vybava kola, vesty, přilby alkohol, tom hágen jel po výměně vanosu protáhnout béčko naměřili mu 15O hned za hranicí a 4OO e flastr,
ve strážnici to jsou neskutečné paka jezdí i soukromým autem s magnetickým majákem, stačí když ti nesvítí žárovka na spz a za šílence tě majíce honí tě s majáky jak zajíce, včera v petrově meřili rychlost tou pistolí z okna to by mě zajímalo jestli si to koupil nějaký aktivista nebo mají takovou věc na obvodě,

minulý rok ve tři ráno nulový provoz majáky houkání že jsme málo zastavili na stopce, nebo v jedné hlavní ulici am v sobotu v jedenáct berou oba směry všechno a dýchat, já je dycky naseru protože nemám pás,

v žádném případě pomáhat a chránit jen nahánět a vybírat banda blbů :oops:

10.3.15, 12:34
Pspvek Reklama

...a pritom je to take jednoduche mat auto v poriadku a jazdit podla predpisov :) odkedy sa tohoto drzim tak nemam problem jak na slovensku, tak v cz, rakusku alebo taliansku ci slovinsku. v taliansku je akurat trochu problem orientovat sa v predpisoch, ale nic co by priemerne blby clovek nezvladol.

15.3.15, 01:58
Profil Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

to jo si vem že projíždím denně třeba pět aut kontroluj tam všechny vychytávky když máš čas jen na ty opravy, a neznáš poměry ve strážnici benga chtěli Xx zrušit tak svojí výsledností dokazují svoji nezbytnost,

třeba jsem měnil čelní sklo panu bridlákovi vjel do dílny a za ním benga se soukromým, autem na střeše ten nehomologovaný modrý maják blikal, hned ho schovali a chtěli řešit že jel s prasklým sklem, v mé dílně :!:

před dvěma měsící jsem stál v mé dílně přijeli benga stržm.machálek na můj pozemek 2912/8 a chtěli řidičák že mě mají na kameře jak jedu autem a dýchat , dýchl jsem řidičák vrátili a jeli pryč :roll:

kdo to nezažil a ve strážnici nebydli asi nepochopí

15.3.15, 09:13

koukám u vás je veselo co takhle začít pořizovat důkazy o činosti strážníků prostě je začít monitorovat a pak to přeposlat na ta správná místa??

15.3.15, 09:39
Moderátor

slovacek.milos píše:
to jo si vem že projíždím denně třeba pět aut kontroluj tam všechny vychytávky když máš čas jen na ty opravy, a neznáš poměry ve strážnici benga chtěli Xx zrušit tak svojí výsledností dokazují svoji nezbytnost,

třeba jsem měnil čelní sklo panu bridlákovi vjel do dílny a za ním benga se soukromým, autem na střeše ten nehomologovaný modrý maják blikal, hned ho schovali a chtěli řešit že jel s prasklým sklem, v mé dílně :!:

před dvěma měsící jsem stál v mé dílně přijeli benga stržm.machálek na můj pozemek 2912/8 a chtěli řidičák že mě mají na kameře jak jedu autem a dýchat , dýchl jsem řidičák vrátili a jeli pryč :roll:

kdo to nezažil a ve strážnici nebydli asi nepochopí

---------
Aspoň se nenudíš... :-)
Ale líbit bych si to nenechal...

15.3.15, 13:20
Mistr mechanik

to sem jirko taky zkusil, byl jsem chytrý jak rádio a pouštěl si hubu na špacír,

před patnácti lety mě jeden fízl zastavil u baráku a já neměl doklady, přesto že mě znal tak mě předvedl na oddělení, dokonce želízka mi chtěl dát a stříkat na mě kasr,

podal jsem si stížnost a za měsíc mi přišla snůška nesmyslů

podal jsem si další stížnost do brna a přišlo že na základě vládní vyhlášky č.2 z roku l954 mi už jednou odpovvěděli a víc se se mnou nebudou bavit a podání mým jménem ani evidovat :sick:

tady si poslechni třeba ti dojde o co GO http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... 8703,d.ZGU

15.3.15, 14:06
Moderátor

Milošku, to video je bombový... :-) Samá piča... :-D

Víš, když máš takové pitomce v okolí, tak jezdi s pásy, měj u sebe papíry, lékárničku, trojúhelník, dost vzorku na gumách a máš je taky v piči, prostitutka... :-D:-D:-D A do podniku ti nesmí, jen s papíry na prohlídku, jinak je vykopej ven.

15.3.15, 17:01
Mistr mechanik

možná si jirko pochopil co je srážka s blcem, tam ani papír nepomůže, a kopat můžeš tak brambor,

tento problém už vyřešil josef švejk

ten řekl že největší moudrostí na světě je včas rozpoznat na koho se vysra.t a před kým se posra.t,

tak

do podniku ti nesmí, jen s papíry na prohlídku,

tak ty papíry budeš potřebovat jen tyhle http://www.google.cz/aclk?sa=l&ai=C00FC ... pc&cad=rja abys neměl mazlavé půlky

věř tomu že to co píšou v zákonech není pravdou si přešti jak jsem dopadl s exekutorem kvůli pdesáti litrům jen sem živil stádo kreténů dál, k ničemu :sick:

15.3.15, 20:16
rejpal

Nedávno jsem zaslechl zajímavý rozhovor u jednoho servisu, kde mimo jiné dělají i přestavby na E85:

Řidič: O kolik se zvedne spotřeba po přestavbě na E85?
Servisák: O 30%...
(Chvilka ticha, až bylo slyšet jak mu šrotuje v hlavě, že právě zabil možnou zakázku...)
Servisák: ...ale jak se to zahřeje, tak to klesne, takže se to vyplatí.

17.6.15, 23:02
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

u nás je jeden borec co se s lihem vyloženě trápil ale měl svoji hlavu a všechno jsem musel dělat jen podle něj,
měl první feldu BMM něměla ani OBD II zásuvku na diag,

musel jsem mu třeba odstranit kat což k ničemu nevedlo, filtrbox, spotřeba byla i vysoká, jízda se podobala jak hurvínek bez předníhokola na koloběžce

způsob jízdy trhanec,

konečným řešením byla koupě skutra a jezdí za litr a půl :wink: a je spokojený

18.6.15, 06:59
Vývojář

Ono si plno lidí myslí, že to nacpou úplně do všeho a budou šetřit miliony....

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka
Š Felda 1.3 MPI Combi '97
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

18.6.15, 17:55
Mistr mechanik

je to těžko na lpg jsem vydělal barák, znám spousty lidí kterým to vyhodvuje a nic nešetří, jsou ale spokojení jak levně tankují a spotřebu mají jak kráva,

líh ten je ještě mladý :oops:

18.6.15, 19:19
Ignorant pravidel

jo taky me taE85 ted zacina srat
druha jednotka od cinanu zase KO - takze ted micham a seru asi na to
kdyz kazdej rok menim jednotku tak se to fakt s mojim najezdem nevyplati (3,5 roku-25 tisic)

18.6.15, 21:21
Mistr mechanik

potenciometrem za dvacet korun změníš teplotu nasávaného vzduchu a řj si přidá předstih i dobu vstřiku :wink:

19.6.15, 06:25
Vývojář

Hm a myslím, že přesně takhle funguje i ta krabička....

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka
Š Felda 1.3 MPI Combi '97
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

19.6.15, 09:05
Pspvek Reklama

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 76  Další