Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 23:06

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76  Další
 ETHANOL E85 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek Re: ETHANOL E85
ještě jirko číslo zákona který porušuji? neví to ani celnící ty si určitě chytřejší :?:

20.8.15, 09:06
Pspvek Reklama

353/2003 Sb. + 56/2001 Sb.

20.8.15, 09:28
Profil Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

tam je ten problém že se to vztahuje na fyzické a právnické osoby které mají živnostenské a jiné oprávnění
já jsem jen miloš a nepodnikám, pokud si budu pěstovat na poli tabák a kouřit ho taky neplatím dan, pokud si nalisuju víno a vypiju ho taky neplatím dan, pokud si navařím pivo a vypiju ho taky neplatím dan :roll:
takový zákon se na mě prostě nevztahuje :wink:

20.8.15, 13:21
Moderátor

Milošku, některé věci, jako výroba alkoholu, pěstování tabáku atd. je možná jen a pouze na základě nějakého povolení či licence. A platí absolutně, tedy i pro soukromé osoby, přestože to nemáš na kšeft, ale pro vlastní spotřebu. Pálit doma slivovici pro svou potřebu je také trestné... :-) Že si doma někdo z vlastních hroznů vyrobí víno se uhlídat nedá, proto se to neřeší.

Celníci neznají všechny zákony, znají jen ty, které se jich týkají. Celníci neřeší soukromé osoby s výjimkou dálničních známek apod. Víš, vyrobit si doma metylester není žádná velká věda, ale přitom vzniká odpad, který bys měl ekologicky likvidovat, což - jak tě znám - neděláš ani v nejdivočejších snech... :-) A o tom to všechno je, technologie výroby čehokoli nebývá bezodpadová a ne vždy stačí vyhodit odpad na skládku. Ono s tím glycerínem to není tak jednoduché, že? :-)

20.8.15, 13:30

Hádám, že na směs do dvoutaktu, kterou si doma namíchám, se to nevztahuje.

20.8.15, 14:13
Profil ICQ
Moderátor

Nepér: pokud nemícháš čikuli s terpentýnem, tak ano... :-)

20.8.15, 14:24
Mistr mechanik

Jiří Čech píše:
Milošku, některé věci, jako výroba alkoholu, pěstování tabáku atd. je možná jen a pouze na základě nějakého povolení či licence.

Ono s tím glycerínem to není tak jednoduché, že? :-)

to si jirko bokem vídně vyrobit si doma alkohol je naprosto bez jakékoliv licence, tak to dělám celý život, nasadit si na zahradě tabák na to taky nic nepotřebuji to se jirko velice pleteš zde se trošku vzdělej at nejsi tak tupý https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q= ... 6l2E5t3tEg

dole máš i ty zákony a ty tvoje licence :roll: pane bože jak může být někdo tak tupý :roll:

s glycerínem to přeci není žádný jed s výrobou máš nulové zkušenosti jen ukážeš že si stále mimo mísu , toho glycerinu ti zbyde tak dva litry z dvacky, pak ho ještě sedimentuješ a nakonec máš tak 5 litrů tuhého glycerinu ze 100 litrů oleje
glycerin nevyhazuji nekazí se až ho mám padesát kilo přijede borec zaplatí a odveze :wink:

20.8.15, 15:20
Moderátor

Milošku, s tím "borcem" to říkej někomu jinému - když jsem pátral na netu po výrobě ME z fritovacího oleje, našel jsem nějakou diskuzi mimo pandu, kde jsi ty osobně popisoval a radil, jak na to s tím, že "ten glycerín někam vylej". Hledat se s tím už nebudu, je to dávno a pro mě ztráta času. Jo, tabák je možné pro sebe pěstovat bez postihu, ovšem kdo to dělá nevím. Podle mne jsou to tragédi, kteří chtějí být závisláky za každou cenu...:-)

P.S.: rád zůstanu v tomto ohledu tupý, nemusím se vzdělávat ve výrobě drog (cigareta je droga) nebo dalších švindlů. Chlastat nepotřebuji a PHM si mohu koupit tolik, kolik potřebují. A nemusím riskovat zničení motoru nebo jiné problémy.

20.8.15, 15:32
Mistr mechanik

tak máš jirko nějakou pojebanou podstatu osobnosti, alkohol nepiješ, kouřit tabák nepotřebuješ, benál si koupíš kolikpotřebuješ, pracovní dobu máš jak chceš,

tak proč se sereš do lidí co něco umí, :?: šmíruješ je na netu abys na ně vyzál? proč, prrostě si celý bokem vídně nic víc na tom není

co napíšeš ti vyvrátím bohužel se snažíš věci jen překroutit nikdy mi přesně neodpovíš, ani to brc krematorium si nepřekkreslil,

prostě jirko pokud zamíříš blbě je pořád včechno blbě, můžeš dělat co chces :roll: https://www.youtube.com/watch?v=8qacVvm ... qacVvm-8ao ten klip bych přejmenoval

jirka a hrách na stěnu :wink:

20.8.15, 18:28
Ignorant pravidel

uz asi 10 stranek tady kecate <> co kdyby pan J.Č prestal sem prispivat a Milos by proste vykladal svoje dobrodruzstvi s E85 ??

pro vsechny to bude to nejlepsi - osobne taky na to jezdim a na to ze mam krabici jak svin tak mi to vychazi skoro na dalkove trasy vychazi financne o neco mene jak na benal
jo sice par korun ale ....

20.8.15, 19:04
Mistr mechanik

lukas jirka tu má svoje místo i já mám svoje stránkdy kde jirka nemá svoje místo a o tom to je

ten kdo nezvládá své okolí má problém na světě

20.8.15, 19:23
Mistr mechanik

ještě jsem našel neco pro jirku ale to stejně asi to bude ok https://www.youtube.com/watch?v=cZdVPlNPvYk[youtube][/youtube] :oops:

20.8.15, 19:41
Vývojář

Vlakno je na E85,na bitku je ring.Chcete to panove piskat?

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka
Š Felda 1.3 MPI Combi '97
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

20.8.15, 21:09
rejpal

slovacek.milos píše:
tak proč se sereš do lidí co něco umí, :?:

Jestli tím myslíš sebe tak potěš koště.
Co tu tak z tvých příspěvků vyplynulo, umíš leda tak vypojit lambádu a nalít do nádrže kdejakou sračku. :lol:

21lucas píše:
na dalkove trasy vychazi financne o neco mene jak na benal
jo sice par korun ale ....

.... ale taktových pár ušetřených korun se ti časem vymstí v řádu tisíců. :roll:

20.8.15, 21:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Vývojář

Ja teda Lucasi nevim,kolik jsi usetril,ale nedavno jsi kupoval novou krabicku.Mas to nejak spocitane,na kolika km kolik penez?Ptam se ze zvedavosti.U feldy mi to vychazelo na 0,10 kc na km levneji,bez krabicky.

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka
Š Felda 1.3 MPI Combi '97
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

20.8.15, 21:53
Pspvek Reklama

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76  Další