elektrické stahování oken....
Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
elektrické stahování oken....
Zdravím, má někdo ve 120 elektriku na okna??? Jak to tam pasuje, je to ok? Mám v plánu koupit Na přední okna s dojezdy... tak chci jen znát názory....
|
3.8.07, 06:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.8.07, 08:07 |
|
|
cyz
|
Nedával bych tam elektrické stahování oken. Sna každý koho znám co má na novějším autě elektrické stahování tak s tím má problémy, neznám nikoho kdo má auto před rokem 2000 komu by to fungovalo tak jak má. Co teprve když to bude home-made provedeni...můžu ti říct že jet při otevřeném okně v -15 je docela hnus, věř mi.
|
3.8.07, 09:06 |
|
|
Dawid130
|
Mám uplně opačnej názor. Všechyn auta co jsem viděl před rokem 2000 a měly el.okna tak to fungovalo tak jak mělo... neviděl jsem s tím žádný problém. Já ho tam dám. Home made je někdy lepší jak servis made. A na škodovce to zas taková problémová situace nebude, sundáš tapecirung a okno zvedneš no, ale to se mi nestane.
|
3.8.07, 09:09 |
|
|
cyz
|
Dawid130 píše: Mám uplně opačnej názor. Všechyn auta co jsem viděl před rokem 2000 a měly el.okna tak to fungovalo tak jak mělo... neviděl jsem s tím žádný problém. Já ho tam dám. Home made je někdy lepší jak servis made. A na škodovce to zas taková problémová situace nebude, sundáš tapecirung a okno zvedneš no, ale to se mi nestane.
Tak možná je to tím že žiju na jižní moravě, tady je všechno jinak. Možná je to můj subjektivní pohled na věc, po zmiňované cestě v -15 s otevřeným oknem mám k elektrickému stahování averzi....a cestovat v teplotách kolem 35° ve stínu s tím že si nemůžeš otevřít okno taky není nic moc
|
3.8.07, 09:13 |
|
|
Dawid130
|
No na to nadaváš protože ti to blblo, já jsem spokojenej kdekoliv jsem měl možnost řídit auto s el. okny... No já jsem původně z ostravy a tam to taky funguje, asi je na moravě nějakej jinej vzduch
|
3.8.07, 09:15 |
|
|
Dawid130
|
....a cestovat v teplotách kolem 35° ve stínu s tím že si nemůžeš otevřít okno taky není nic moc[/quote]
zapnu klimatizaci ne?
|
3.8.07, 09:16 |
|
|
Kaliban123
|
Mám el. okna ted ve fáčku, měl jsem je předtím ve 120tce a byl jsem vždy spokojen a fachalo to super a jsem taky z Moravy takže tím vzduchem to asi nebude možná spíš rukama
|
3.8.07, 09:21 |
|
|
Dawid130
|
Jj rukama je všechno, záleží jestli to uděláš precizně nebo to tam flákneš. Já si sám dělal do 120cy central a jsem nad míru spokojenej....Alespoň mi potvrzuješ je to dobrý ta el. okna
|
3.8.07, 09:23 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja o tom premyslel tez ale prdim na to uz takhle tam mam do dveri 7 dratu ... central a repro Jinak to stahovani je dobra vec
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.8.07, 09:30 |
|
|
Dawid130
|
Matthes píše: Ja o tom premyslel tez ale prdim na to uz takhle tam mam do dveri 7 dratu ... central a repro Jinak to stahovani je dobra vec
NO 7 drátu mám taky a musím říct že narvat tam těch 5 od centrálu byla docela fuška....
|
3.8.07, 09:33 |
|
|
Milan Koukal
|
|
3.8.07, 10:40 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
no neviem, co mame alektricke okna original v aute, funguje to bez problemov ale ja som za manualne, vypnem motor a zabudnem zavret okno tak zase klucik naspat a cakt kym ten blby motorcek zavre okno, nie dakujem....
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.8.07, 12:05 |
|
|
Dawid130
|
deekay píše: no neviem, co mame alektricke okna original v aute, funguje to bez problemov ale ja som za manualne, vypnem motor a zabudnem zavret okno tak zase klucik naspat a cakt kym ten blby motorcek zavre okno, nie dakujem....
No tak já tam chci taky samozřejmě dojezd, zastavim s oknem dokořán, vystoupím zavřu dveře, zamknu dalkačem a okna se zavřou asi tak...si to představuji...
|
3.8.07, 12:11 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Dawid130 píše: deekay píše: no neviem, co mame alektricke okna original v aute, funguje to bez problemov ale ja som za manualne, vypnem motor a zabudnem zavret okno tak zase klucik naspat a cakt kym ten blby motorcek zavre okno, nie dakujem.... No tak já tam chci taky samozřejmě dojezd, zastavim s oknem dokořán, vystoupím zavřu dveře, zamknu dalkačem a okna se zavřou asi tak...si to představuji...
tak to by slo ale aj tak je hlavna vyhoda tychto aut ze je vsetko jednoduche a vacsina veci ide bez pomoci elektriky, a tymto by som siel proti svojej koncepcii, hoci nevylucujem ze raz mozno
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.8.07, 12:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|